Saturday, 13 April 2013

Kuulumisia


Mie oon tällä viikolla ollu jotenki tosi mietteliäs. Oon hirveästi pyöritelly mielessä tulevaisuutta ja sitä kuinka monet minun ikäiset jo suunnittelee perhettä tai pukkailee tuolla kaupungilla lastenvaunuja.. Tosi outoa että nyt on alkanu vähän ahdistaan tuo homma, kun yleensähän mie en jaksa stressailla oikein mistään tulevaisuuteen liittyvästä.

Mulla oli tällä viikolla töitä ma-pe joka päivä 8 tuntia. Oon ollu jostain syystä tosi väsyny ja mm. meinasin pyörtyä tuossa yks päivä kun menin yksin avaan myymälää. Sain onneksi seinästä kiinni ja pääsin makaamaan maahan ilman, että olis taju lähteny. Työkaverikin kysy, että onko mulla kaikki ok kun olin kuulemma hiljainen ja muuta. Hmm.. Oon selvästikin ollu omissa ajatuksissani ja miettiny niin paljon asioita, että muutkin huomaa.

On tällä viikolla tapahtunu muutama erittäin piristävä juttuki! Nimittäin tässä yks päivä päätin sovitella vanhoja vaatteita, jotka meni mulle viimeksi päälle vuonna 2009. Mulla on kaks vaatetta, joista heti huomaan oonko lihonu vai mitä: ylioppilasmekko ja yhdet lempparifarkut. Ne ei todellakaan oo menny päälle sen jälkeen kun aloitin au pairin hommat ekaa kertaa ja ei varsinkaan silloin kun kiloja oli +10. Mutta tällä kertaa meni mekosta vetoketju kiinni ja enää ei housutkaan jääny polvien kohalle! MAHTAVA TUNNE! Oon siis suht samoissa mitoissa kuin silloin 2009 :)
Toinen ihan mahtava juttu on se, että pääsin työhaastatteluun yhteen paikkaan, mihin oon jo pitkään kovasti halunnu! Vuonna 2005 oon ollu siellä TET:ssa mutta nyt olis mahdollisuus päästä ihan oikeasti töihinkin. Maanantaina on haastattelu eli peukut pystyyn! Kuvasta saa aika hyvin vinkkiä, että mikä paikka on kyseessä ;)


Jep, meikäläinen vuonna 2005 :D


En oo ehtiny nähä kavereitakaan oikein tällä viikolla, mutta onneksi tänään päästään viettään yhessä tyttöjeniltaa ja jos sitä lähtis katteleen Rovaniemen hurjaa yöelämääki vähäsen :) Huippua viikonlopun jatkoa kaikille!Noora

6 comments:

 1. Minkä takia haluat just Dressmanniin töihin? Tai mikä siinä kiehtoo? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon kuullu pelkkää hyvää siitä paikasta :) Ja jotenki mulla vaan miestenvaateliikkeessä työskenteleminen kiinnostaa enemmän kuin joku perus GinaTricotin myyjän hommat. Ei sillä ettenkö vois naistenvaateliikkeessä työskennellä myös :D Mulla oli kivaa silloin tetissä Dressmannilla ja siitä jäi hyvät muistot, niin olis kiva päästä sinne kunnolla töihin!

   Delete
 2. tuosta alemmasta kuvasta, tuon näköinen sie silloin olit ko me nähtiin ekan kerran! :D hieman oot muuttunut siitä :)

  ReplyDelete
 3. Mulle tulee niin paljon samaistumisen tunteita aina kun lukee näitä sun ajatuksia. Ihana tietää, et maailmassa on joku toinenkin samassa tilanteessa ja samojen ongelmien/ajatusten kanssa pyöriskelevä. Tuntuu kans, että yhtäkkiä kaikki samanikäiset kaverit/tuttavat menee pikkuhiljaa naimisiin ja saa lapsia, kun taas ite viilettää tuuliviirinä menemään ympäriinsä. Mutta hei, onneksi meitä kaikkia ei oo luotu samaan muottiin eikä oo olemassa oikeita tai vääriä ratkaisuja. :) Keep goin' on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, ihan oikeassa oot! :) Kyllä tää elämä vielä muokkautuu ja itellekin tulee se aika kun alkaa perhettä perustaan ja ns. asettumaan aloilleen lopullisesti. Ei me olla ainoita! :)

   Delete