Tuesday, 12 February 2013

Not really sure how to feel about it...


Mietin tässä just kuinka mukavaa olis jos elämä pysyis edes hetken paikoillaan. Oon niin kyllästyny muuttamaan ja  hyppäämään erilaisista elämäntilainteista toiseen noin kuuden kuukauden välein. Juuri kun on tottunu uuteen paikkaan ja rytmiin, niin tapahtuukin jotain ja elämän rakentaminen alkaa taas lähes alusta. Ennen varmaan haaveilin just tästä vaihtelevuudesta, mutta nyt mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän alkaa arvostaan arkielämää ja tuttuja juttuja. Joskus olis ihan mukava tietää suht varmasti mitä tekee ja missä on vaikka kolmen kuukauden päästä.

Pian alkaa kouluihin haut ja näin neljän välivuoden jälkeen tunnen vihdoin olevani valmis opiskelemaan jälleen ja kohtaamaan sen välillä rankankin koululaisen arjen. Ei hajuakaan miltä se opiskelu maistuu sitten vuoden jälkeen, mutta ainakin tällä hetkellä haluan kovasti sitä pysyvyyttä ja arkea. Toivottavasti ens syksy tuo näitä tullessaan.

Huhhui...

Kuuntelin tuossa aikasemmin Rihannan Stay biisiä ja huomasin, että siinähän on jotenkin tosi kiva video. Taisinkin sitten kuunnella/kattoa tuon kymmeniä kertoja putkeen. Tykkään. Olispa meilläkin kylpyamme niin voisin mennä sinne rentoutuun, on nimittäin vähän samanlainen tunnelma itelläkin kuin mitä videossa on.

Ps. Tänään alko työnhaku ihan täysillä ja vein työhakemuksen ja CV:n paikkoihin, joissa voisin kuvitella itseni työskentelemässä. Muutamassa paikassa oltiin kiinnostuneita, niin ei muuta kuin peukut pystyyn, että nyt kävis mullakin vihdoin hyvä tuuri töiden suhteen!!Noora

4 comments:

 1. mihin paikkoihin esimerkiksi veit hakemuksen? missä oot aiemmin työskennellyt rovaniemellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaatekauppoihin :) Oon ollu töissä Onnelan narikassa, ammattikoulussa kesätyöntekijänä ja SunClubin solarium liikkeessä siivoamassa...

   Delete
 2. moikka! en ikinä oikei kommentoi, ni nyt otin itteeni niskasta kiinni! toivottavasti tää ei vaikuta stalkkerimaisen pelottavalta kommentilta, mut vaikutat vaan tosi samanhenkiseltä kun minä jotenki! oon sun blogia lueskellu jonkin aikaa..

  oikei paljo tsemppiä työnhakuun! varmasti löytyy jotakin! itekin etsin uutta työtä opiskelujen ohelle ja voin kertoo et paris haastattelussa oon käyny ja ei oo vielä napannu! mut ei saa lannistua :) ( vaik mieli tekis vetää itkupotkuraivarit:D)

  no tosiaa nyt se syy miks alunperin aloin kirjottaa! eli siis muistan niin sen tunteen ku kaipas jotain pysyvyyttä elämään! niin hyvin! eli ite pidin lukion jälkeen 3 välivuotta ja asuin Manchesterissa ja reissasin Aasiassa! muistan et ne oli ihan hulluja vuosia (parhaita) mut samalla joka vuos tuntu et on tosi irrallaan. ja et halus sen tunteen et tietää et voi sanoa missä ens vuonna on! eli i so know the feeling! pääsin sitten yliopistoon opiskelemaan ja tällä tiellä ollaan edellee. outoa se oli välivuosien jälkee, mut voin kertoa et opinnot maistu (ainaki aluks ;)) ihan hiton hyvältä näi pitkästä aikaa! et kyllä se opiskeluelämä vaan vie mukanaan ja tuo NIIN paljon uutta.uutta elämää ja erilaista ku reissailu..opiskeluelämä on nii oma maailmansa. nyt tietysti ku on ollu hetken paikoillaa, ni nyt mun reissujalka jo suunnittelee valmistumisen jälkee pitempää reissua ;) tällästä se elämä on! eli siis oikei paljo tsemppiä kouluun hakemiseen, voin suositella syvästi:) kyllä elämä vie, believe me!

  terkuin, laura

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii Laura! Ihanaa vaan, että lukijat kommentoi ja kertoo myös vähän itsestään! :)

   Kuulostaa niin samalta tosiaan tuo sinunki juttu! Ehkä mullekin käy hyvin ja pääsen sinne opiskelijoiden elämään mukaan. Sitä kaipaisin niin paljon nyt, mutta oon varma, että ei ne reissut ole vielä kuitenkaan täysin loppunu! Niin kuin ei sullakaan ;)

   Kiitos ja tsemppiä sullekin työnhakuun!!

   Delete