Sunday, 10 February 2013

Valintojen vaikeuksia


Nyt on vähän yli viikko vierähtäny Suomessa. Tuntuu kyllä, että olis pidempäänkin täällä ehtiny olla kun on niin paljon tapahtunu jo kaikkea. Helsingissä ehin nähä Helsinkikamuja ja täällä Rovaniemellä perhettä, sukulaisia ja itse asiassa vasta vain yhtä kaveria! Onneksi nyt on tällä kertaa paljon aikaa nähdä kaikkia ja vaikka joka päivä. Kavereiden seuraa tässä nyt kyllä tarviikin, että sais ajatukset taas kasaan..

Uus suomenkielinen CV on jo hyvällä mallilla ja muutamasta paikasta oonkin ehtiny kyseleen töitä. Toivottavasti tämä työnhaku onnistuu Suomessa edes vähän paremmin kuin Englannissa, oon nimittäin ollu sen verran pitkään jo työttömänä, että tää alkaa kyllästyttään ja erittäin pahasti!! Onko kellään tietoa avoimista työpaikoista (ainakin näin alkuun vain) Rovaniemellä??

Jotenkin kummasti oon myös työkyselyiden lomassa ehtiny tarkkailemaan Ur&Penn:in kellotarjontaa. Sieltä ostin viime vuonna parhaan kellon ikinä, niin päätin sitten vain pikaisesti käydä tsekkaamassa mitä niillä on tarjolla tänä vuonna. Monta ihanaa kelloa löyty, mutta näin työttömän surkeilla rahoilla keskityin vain aletuotteisiin ja niistä päätyikin kassalle oikein kaksi kappaletta, kun en millään osannu valita sitä kivempaa yksilöä.


"Tää on tämmönen aikuisen naisen kello.."Semmoset tosiaan tuli ostettua nyt tuon ison hopeisen kellon kaveriksi. Aika samaltahan nuo näyttää, siksi varmaan olikin vaikeuksia valinnan teossa.

Miksi mulla väsyttää taas ihan kamalasti vaikka kello ei ole edes kahdeksaa?? Energiat tais jäädä kyllä jonnekin päin Englantia....Noora

No comments:

Post a Comment