Wednesday, 20 February 2013

Kyselyä, toiveita ja höpöttelyä


Voi kamala kuinka paljon on asiaa, mistä haluan tänne kirjottaa! Au pair postaus on tekeillä, Rovaniemestä pitäis tehdä pieni infopaketti, erilaisia "syvällisiä" juttuja on mielessä ja sitten on esimerkiksi edelleen viime vuoden Thaimaan reissun kuvat ihan kokonaan käymättä läpi! Thaimaa jutut haluan ihan ehdottomasti blogiin kun kuitenkin kaikki muutkin reissut on koottu tänne :)

Mulla on vähän jotenkin aikaansaamaton olo. Tai no ei oikeastaan, vaan lähinnä tuntuu siltä, että kaikki on vähän kesken nyt ja haluaisin saada arjesta kunnolla kiinni, niin alkais blogikin rullaamaan hyvään tahtiin. Kävin tosiaan eilen työhaastattelussa, kuten jo facebook sivuilla mainitsinkin, toivottavasti sieltä kuuluu positiivisia vastauksia! Haluan niin kovasti töihin!!

Viime aikoina oon muuten kuullu varmaan viikoittain joltain miespuoliselta kaveriltani kuinka se lukee minun blogia. Se tulee aina niin yllätyksenä, kun joku sanoo lukevansa tätä ja varsinki jos kyseinen tyyppi on mies! Mulla onkin nyt pitkään kiinnostanu, että kuinka paljon täällä sitten oikeasti käy näitä kakslahkeisia ja samalla myös se, että minkä ikästä porukkaa täällä yleensäkin käy. Laitoin tuohon reunaan kyselyä niin vastatkaahan kaikki siihen!

Jotta tämä olis vieläki vähän sekaisempi postaus niin voisin lisätä, että jos teillä on mielessä jotain juttuja mistä haluatte minun kirjoittavan niin antakaahan tulla! Lisätään ne tuohon jo valmiiksi isoon listaan niin tulee mullekin vähän enemmän tekemistä :D Kaverit on koulussa/töissä/kiireisiä, niin yritän sitten pitää ittenikin aktiivisena, ettei tule tylsiä hetkiä.


Vitsit mikä ihana ilma taas!! Kyllä se kevät sieltä vielä tulee!
Noora

2 comments:

 1. just olin tulossa kyselemään, että milloinkahan mahdollisesti tuo au pair postaus tulee ulos :D

  oi ja ihanaa pistä nuita thaikku kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi olla, että siinä hetki menee kun siitä tulee niin hirveän laaja :D Yritän tehä nopeaa! Selasin just Thaimaa kuvat läpi ja vitsit näyttää kivalta. Olis ihan huippua päästä nyt vähän lämmitteleen sinne!

   Delete