Friday, 22 February 2013

My luck has finally changed!!


Miehän kirjottelin facebookissa, että tällä viikolla on kaks työhaastattelua, niin nyt on molemmat ohi ja tosi hyvä mieli jäi molemmista. Tänään aamulla oli haastattelu numero kaksi ja minut oli harvana valittu monen joukosta sinne! :) Pari tuntia myöhemmin sain sitten kuulla, että sain sen työn, mihin mulla oli haastattelu tiistaina!!!! Vein hakemuksen sinne viime viikon keskiviikkona eli ei menny kuin vähän yli viikko ja työ on nyt minun! Toivottavasti sais vielä tuon toisenkin homman, niin riittäis hyvin töitä. Selvästi on minun tuuri muuttunu parempaan suuntaan, kun Englannissahan en millään saanu töitä vaikka 5kk etin!

Kuvautin pikkusiskolla haastatteluasun lisäksi minun "uudet" Tommy Hilfigerin lasit, kun en niitä oo vielä täällä sen kummemmin esitellykään. Oon ihan rakastunu nuihin! Kuin myös tuohon kaulakoruun.. Mutta niin tässä kuitenkin nyt sitä asua eli kirkkaat pöksyt yhdistettynä mustaan bleiseriin ja toppiin :)))


Kaks kertaa kyllä piti miettiä, että uskaltaako nuita housuja laittaa vai onko liian räväkät työhaastatteluun, mutta hyvin ne vissiin toimi, kun töitäkin tuli!Noora

10 comments:

 1. Mistä sait töitä? :)

  ReplyDelete
 2. Onnea uudesta työstä! Nättinä oot ollut haastattelussa :)

  ReplyDelete
 3. millasia töitä? ONNEAAA :) X

  ReplyDelete
 4. Kiva juttu, onnea! :--)
  Huippukivaa että oot taas alkanu päivittään blogia ahkerammin, mie lopetin lukemisen joskus ko juttua ei meinannu kuulua pitkään aikaan, ja vaan satunnaisesti seurailin mutta onneksi aloin taas seuraamaan bloggerin kautta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo mullakin ärsytti, kun ei tullu päivitettyä tätä kovinkaan paljon! Nyt on asiaa ja aikaa kirjotella kunnolla :)

   Delete
 5. onnea töistä :) ja kivannäkönen asu!

  ReplyDelete