Thursday, 7 February 2013

Muutosten aikaa..


Noniin nyt kun oon kertonu läheisille ja kavereille mikä tämä suuri muutos olikaan, niin voin sen vihdoin paljastaa täälläkin! Lentokoneesta otetusta kuvasta muutama varmaan arvaskin mitä oli tapahtumassa.. Lauantaina lensin jo Helsinkiin ja eilen takaisin tänne Rovaniemelle ja tällä kertaa ihan pysyvästi. Suurin muutos kuvissa tulee siis olemaan se kun pikkusisko ja kaverit ottaa parempia kuvia kuin mitä kaikki iPhone ruokakuvat sun muut on nyt viimeaikoina ollu. Varmasti myös sisältö muuttuu ja ulkonäkö nyt on vähän muuttunutkin jo.

En kertonu tästä jutusta kovinkaan monelle. Esimerkiksi meiän äiti oli ainoa meiän perheestä, joka tiesi ja vain muutamalle kaverille olin kertonu. Oli aika hauska nähdä ihmisten yllättyneitä ilmeitä ja kaikki heti kyseli, että mitä ihmettä teen täällä. Ei auta muuta kuin alkaa totutteleen tähän elämään taas hetkeksi ja ettimään töitä.

Tuntuu ihan epätodelliselta ja oudolta. Totuin aivan asumaan Englannissa ja nyt yhtäkkiä olenkin taas täällä. Viime päivät oonkin näyttäny siltä miltä Carrie näytti Sinkkuelämää ykkösleffan Mexicon loman alussa.... Kaunista.


Ps. Mitä tykkäätte uudesta bannerista?
Noora

14 comments:

 1. Erositteko te vai miks muutit takasin Suomeen?

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva banneri! Minkä kokonen se on?

  ReplyDelete
 3. Erositteko:(? Ette kai!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä. Ei päättyny tämä tarina niin kuin Disneyn sadut.

   Delete
 4. voi että. oon alunperin alkanut lukemaan sun blogia siksi että asuit lontoossa, mutta jatkan kyllä lukemista. voimia sulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos voimien toivotuksista, sitä tarvitaan! <3

   Delete
 5. kiva uus banneri!

  ReplyDelete
 6. Hei Noora. Olisiko mahdollista saada siun s-posti osoitetta? Oot hyvin saman oloinen tyyppi kuin mie ja kun huomasin, että sinullakin on muutosten aika käsillä. Itse palasin joulukuussa Berliinistä mielitiettyni luota takaisin koti-suomeen, mutta uudet tuulet vaan aukesi ja uusi seikkailu alkaa 22pvä tätä kuuta Dublinissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Tottakai! Annan sulle tän blogin sähköpostiosoitteen, se on kylläkin vanhan blogin ajoilta niin nimikin on sitten sen mukainen, mutta tässäpä se: sweetavenuesn@gmail.com :)

   Delete
 7. ootko valmis yhtään avaamaan syytä teidän erolle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse asiassa päätin jo, etten hirveästi tänne kirjottais koko hommasta eli en ainakaan tällä hetkellä koe tarvetta avautua blogin puolella. Parempi se on läheisten kans käydä asioita läpi :)

   Delete