Saturday 23 February 2013

Kesäkuntoon 2020?!?


Mulla, kuten varmaan monella muullakin, tulee vuosittain se olo, että pitäis alkaa laittaan itteään vähän parempaan kuntoon kesää varten. Yleensä tää projekti alotetaan siinä heti uuden vuoden vaihduttua, mutta mie en kyllä tällä kertaa tehny yhtään mitään urheiluun liittyviä lupauksia. Ei ne mulla oo koskaan toiminu ennenkään. Yhen bodybalancen verran oon käyny salilla tänä vuonna, mutta silti haaveilen siitä kuuluisasta bikinikunnosta :D

"Nooo mie alotan sitten ens viikolla" -lause on kuultu aika moneen kertaan, mutta nyt ihan oikeasti pitäis tehdä asialle jotain! Tai siis haluan tehdä, ei se mikään pakko ole. Haluan olla paremmassa kunnossa ja saada lisää energiaa arkipäiväisiin juttuihin. Ykkösenä mulla on mielessä kiinteytys ja lihasten saanti, ei niinkään painonpudotus. Ihan vain se, että liikunnasta tulee aivan mahtava olo, pitäis tsempata jo tarpeeksi. Kyllähän se tsemppaakin, mutta se kuntoremontti pitäis alottaa just NYT, eikä sitten joku kaunis päivä hamassa tulevaisuudessa. Ehkä voi puhua pienestä laiskuudesta ja motivaation puutteestakin..

Selailin tuossa viime vuoden Bangkokin kuvia tulevia Thaimaa postauksia varten, niin sieltä löyty kuva, joka kuvaa aika hyvin tän hetkistä kroppaani. Tällä hetkellä iho on kyllä ku kalkkilaivan kapteenilla ja painoa on pudonnut tuosta kuvasta ehkä 5kg, mutta silti voisin sanoa, että suht tuolta näytän tällä hetkellä. Eli lähtötilanne melkein tämä ja toivottavasti lopputilanne on sitten vähän kiinteämpi ja lihaksikkaampi versio.




Ajattelin, että ehkä tämä vois vähän motivoida, kun oon nyt täällä blogissaki valittanu tätä omaa saamattomuuttani. Onko mitään mainioita vinkkejä, joiden avulla saisin lisää motivaatiota siihen mitä kovasti (mutta en vissiin tarpeeksi kovasti..) haluaisin??



Noora

7 comments:

  1. Aivan ekana, aseta tavoite, esimerkiksi kilotavoite ja vyötärönympärystavoite. Kun sulla on selkeä tavoite, niin voit sen joskus saavuttaakkin. Jos ei ole selkeää tavoitetta, voi motivaatio laskea kun ei tiedä milloin on saavuttanut tavoitteen. Ainoastaan "haluan hyvän vartalon" -tavoite ei riitä, koska jokainen löytää aina korjattavia asioita vartalostaan eikä siksi ole luultavasti koskaan tavoitteessaan. Kun olet saavuttanu asettamasi tavoitteen, niin voit asettaa lisätavoitteita, jos kroppa ei vielä ensimmäisen tavoitteen saavuttamisen jälkeen miellytä. Motivaatio säilyy, kun huomaat edistymisesi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noniin, kuulostaa hyvältä! Taidankin Iisakki tulla käymään sinun juttusilla, niin voidaan kehitellä mulle joku hyvä suunnitelma! ;)

      Delete
  2. Kuka tuossa kuvassa on? En tunnista vaikka kuinka tuijotan.. kasvoja siis ;)

    mä-i

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä se olen, usko pois! Ai onko kroppa sitten tuttu vai? :D

      Delete
  3. Apua, mitä vikaa tuossa kuvassa on? :D Sinun maha, anna tänne se! :D
    Aika huonon kuvan laitoit, kun minun silmään näytät tuossa aika timmiltä, mutta sitähän ei voi tietää miltä luonnossa näytät...
    Mulla on ollu viime syksystä asti samanlainen urakka eessä, painoa ei tarvi puottaa, se nyt on tietenkin pari kiloa tippunut kun rasva on palanut, mutta haluan just kans kiinteyttää kroppaa ja vähän kasvattaa lihasta, ei liikaa en halua olla mikään lihaskimppu :D Mutta sopivasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tuossa nyt hirveästi mitään vikaa ole, mutta lihasta pitäis saada lisää ja varsinki jalkoja ja pyllyä kiinteyttää! Varsinki kun tuolleen vähän sivuttain ottaa kuvan, niin se hämää just sopivasti ja näyttää paremmalta mitä oikeasti ;D

      Delete