Wednesday, 2 January 2013

Uusi vuosi ja uudet, paremmat tuulet


Viime vuosi oli aika rankka ainakin tunteiden puolesta. Lähes koko vuosi oli muutoksen aikaa ja oikeastaan vasta etsin vielä itseäni ja mitä haluankaan tältä elämältä. Kesällä ja sen jälkeen asiat ja pää alkoivat selkiintyä vähäsen ja loppuvuodesta näytti jo paljon paremmalta. Tällä hetkellä oonkin suht varma monesta asiasta, jotka oli vielä esim. vuosi sitten aivan täysin pimennossa.

Ensimmäistä kertaa minun pienen elämäni aikana, mulla on visio siitä mihin suuntaan tulevaisuuttani haluan kuljettaa ja mitä haluaisin tänä vuonna tapahtuvan. Eilen kirjottelin listaa kouluista, joihin aijon hakea, asioista, joita aijon toteuttaa ja myöskin laitoin alulle yhden unelmistani.

Tänä vuonna aijon olla paljon positiivisempi, terveellisempi ja iloisempi, kuin mitä olin viime vuonna. Aijon tehdä asioita, jotka tekee tai tulee tekemään minut onnelliseksi. Koitan erilaisia juttuja, joita en ole kehdannut/viitsinyt/uskaltanut tehdä aikaisemmin. En aijo asettaa mitään tiukkoja rajoja tai sääntöjä, vaan yritän tehdä asiat niin kuin ne parhaalta tuntuu.

Monet liian tiukat säännöt ja lupaukset yleensä menee pieleen aika pian uudenvuoden jälkeen. Kannattaa olla monta lupausta, myös niitä pieniäkin, niin ainakin osa tulee ihan varmasti toteutumaan. Mie en ole yleensä hirveästi mitään lupaillut, mutta muistan sen ainakin, että laihdutus/herkkulakko juttuja on tullu lupailtua ja eihän ne ole ikinä kuukautta kauempaa kestäny. Lakot sun muut saa jäädä nyt pois ja päätän vain, että tänä vuonna elän terveellisemmin, mitä se nyt ikinä sitten onkaan.

Toivottavasti kaikilla oli kiva uudenvuoden aatto ja ihan mahtava vuoden alku! Nyt on taas aika aloittaa alusta ja tehdä asiat toisin, jos siltä tuntuu. Älkää asettako itsellenne liian tiukkoja rajoja, vaan nauttikaa ja tehkää asiat parhaanne mukaan!

Tästä vuodesta tulee niin minun vuosi!!!
Ps. Täällä bloginkin puolella on tapahtunu muutosta mitä pidemmälle vuotta mentiin. Joulukuussa vierailijoita oli yli tuplasti enemmän kuin vaikkapa pari kuukautta aiemmin! Kymmenen tuhannen vierailun raja meni rikki (kuukaudessa)! Monissa blogeissa tuo määrä on tuntien/päivien ajalta, mutta mulle se on tosi suuri luku ja oon aika iloinen siitä! :)Noora

No comments:

Post a Comment