Friday, 25 January 2013

How can I believe when this cloud hangs over me


Yks päivä katoin American Pie nelosen ja yhtäkkiä taustalla alkoi soida tuttua ja muistoja tuovaa musiikkia. Kuuntelin hetken ja tajusin, että sehän oli Breaking Benjamin, jota kuuntelin joskus vuosia sitten. Hassua kuinka vanhat biisit kuulostaa vuosien jälkeen vielä aivan yhtä hyviltä, ellei jopa paremmilta ja kuinka niistä nousee muistoja mieleen. Sama tapahtuu joidenkin tuoksujen kans, mutta ei nyt mennä siihen vaan laitetaan Breaking Benjamin soimaan. Tästä biisistä oon tykänny heti ekasta kuuntelukerrasta lähtien ja itseasiassa en edes tiedä miksi se kuulostaa minusta niin hyvältä.
Tää toinen video on viimeisen British X Factorin voittajan ihana coveri Shontellen biisistä nimeltä Impossible. En pahemmin seurannu koko kilpailua, kun siinä oli sen verran surkeita kilpailijoita, mutta kuitenkin vähän tuli joitain jaksoja tuijoteltua. Tähän James Arthurin "voittobiisiin" kyllä ihastuin ihan hirveästi ja sanatkin jostain syystä kolahtaa!
Hmm, tulipas jotenkin surullinen olo...Noora

2 comments:

  1. Oon huomannu, että sie oot kyllä aika paljon vaikuttanu minun musiikkimakuun :D Joskus laitoin koneelta ihan outoja kappaleita mp3-soittimeen, tietenki sinun lataamia... Mieki oon kyllä tuota Breaking Benjaminia kuunnellu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aijaa :D Se vanha kone on varmaan ihan täynnä kaikkia vanhoja kappaleita ja osaa en oo ees itekkään kuullu :D

      Delete