Friday, 25 January 2013

20 random things I hate!


Tuli vaan jostain mieleen, että voisin listata minua ärsyttäviä asioita, niin tässä tulee nyt muutama:


1. Vihaan kun tytöt ottaa itestään niitä "huulet törröllään" kuvia. Ne on ihan järkyttäviä!! Heheh toivottavasti ei iteltä löydy niitä..2. Ärsyttää facebookissa ne ihmiset, jotka yrittää kerjätä huomiota, avautuu surkeasta elämästään tai muuten vaan jaarittelee ihan liian pitkiä tarinoita päivästään.

3. Mie en tajua miksi jotku haluaa piirtää kulmakarvansa ihan hirveän rumasti.. En osaa selittää, mutta silleen aivan luonnottoman näkösiksi. Tai muuten vaan ihan liiallinen meikin käyttö...4. Mitä järkeä on jättää vain muutama tippa maitoa/mehua purkkiin seuraavan käyttäjän "iloksi"!?!

5. Miehet.... Ei kai tämä selityksiä tarvii :D

6. Se tunne, kun laitat jonkun ohjelman digiboksiin tallennukseen ja kun haluaisit katsoa kyseisen pätkän, niin huomaat, ettei boksi ole sitä tallentanu. ÄRRR!!

7.Minusta tuntuu, että meissä jokaisessa asuu pieni rasisti jotain kohtaan, mutta sen vois pitää itellään, eikä sitä tarvis näyttää kuitenkaan julkisesti! Vihastuttaa oikein kunnolla aina kun Nami on kertonu muutamista rasistisista kokemuksistaan!


8. Kesha! Hyi hitto! Oon vihannu sitä ihan alusta asti ja "vaihda kanavaa" tai "mute" näppäimet on aina kovassa käytössä kun kyseinen henkilö yrittää laulaa.... Samaan ryhmään vois laittaa Will.I.Amin ja Britneyn Scream & Shout biisin!

9. Onko mitään ärsyttävämpää kuin elektroniikkalaitteet, jotka ei toimi?!? Jumittunu läppäri, kamera, puhelin jne..... Niiden kans saa aina kirota jos ne ei toimi!

10. Liiallinen itsekkyys on rumaa. En tykkää yhtään semmosistä ihmisistä, jotka ajattelee vain omaa parastaan ja että ei haittaa vaikka toisia satuttaa, kunhan se tuo itelle hyvän mielen. Ei näin!

11. Se on niin inhottavaa jos joku on myöhässä, eikä sitten ilmota mitään vaan saa ite arvailla, että milloinkohan se joku onkaan tulossa.

12. Oma myöhässä oleminen ottaa päähän kans!13. Bussiin/junaan juokseminen on tosi rasittavaa! Sitä joko myöhästyy tai sitten ehtii just ja just ovista sisään ja siinä sitten saaki alkaa kuivaamaan hikeä joka paikasta.

14. En hirveästi lue kirjoja, mutta jos sattuu joskus löytämään jonkun hyvä teoksen, niin se sitten ärsyttävästi loppuukin ihan liian nopeaa!

15. Leffojen kans sama homma, että loppuu liian aikaisin tai sitten loppuu hirveän sekavasti, eikä löydy mitään ratkaisua.

16. GANGNAM STYLE!!17. Pinnalliset ihmiset on kyllä ihan hiton rasittavia, semmoset varsinki jotka haluaa olla parhaita kaikessa, eikä voi olla mitenkään onnellisia toisten saavutuksista/onnistumisista. Ja myös jos elämässä ei ole mitään syvyyttä vaan ulkonäkö ja kalliit tavarat on tärkeintä ikinä...

18. Onko muillakin sama ongelma, että joskus kun kuulee radiosta hyvän biisin, niin ei millään meinaa löytää sen esittäjää/nimeä? Se on välillä niin turhauttavaa. Onneksi nykyään on keksitty erilaisia ohjelmia puhelimiin, joiden avulla voikin sitten musiikit tunnistaa ;)

19. Monilla tytöillä on tämä sama ongelma kuin mulla eli "En tiiä mitä laittais päälle! Ei mulla oo mitään vaatteita, vaatekaappiki on ihan tyhjä!".

20. Meinasin ihan unohtaa tältä listalta sen ärsyttävän hetken kun meikkien ja hiusten laittaminen ei meinaa mitenkään onnistua!! Juuri kun pitäis näyttää hyvältä, niin kaikki menee ihan päin pyllyä ja sitten ärsyttää ja paljon!


Do you feel me? Anyone?? Onko samoja ärsytyksen aiheita kellään?Noora

6 comments:

 1. Hah hauska lista, ja samoja ärsytyksen aiheita löytyy melkein koko lista täynnä. Eniten ehkä nuo 1,2 ja 3... Tai no, ite sorrun joskus tuohon kakkoseen koska saatan joskus kirjottaa pitkiä päivityksiä (pitempiä ko 1-2 riviä...) mutten mitenkään kerjää huomiota, niin ei kai sitä lasketa. Pitkät päivitykset on kivoja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Silloin ne on kivoja jos niissä on joku pointti, mutta jos ne on vaan täynnä päivän tekemisiä kuinka on syöty sitä ja tätä ja sitten käyty lenkillä ja leffassa ja salilla ja shoppailemassa niin ja kaveri kävi kylässä ja pesin pyykit niin ja imuroin myös ja on tullu paljon lunta ja plää plää plää, niin kyllä mulla menee hermot nuiden kanssa :D

   Delete
 2. haha alko iha itelläki ärsyttää ku luki tätä :DD oli monia samoja.. ens kerralla tee joku tyylii 20 asiaa mistä tulen iloiseksi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti!! Se vois ollakin vähän positiivisempi ku tää, alkaa vaan ärsyttään tosiaan kun nuita lukee :D

   Delete
 3. voin niin samaistua tuohon ensimmäiseen varsinki. niin ärsyttävää! :D

  ReplyDelete