Monday, 28 January 2013

Long time no see!!


Se on ihan mahtava tunne kun näkee kavereita, joita ei ole moneen vuoteen nähny ja huomaa, ettei ne ole muuttunu mihinkään! Näin kävi mulle eilen, kun nähtiin yhen italialaisen Francescan kans ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun lähdin Lontoosta Suomeen kesäkuussa 2010! Ihana tyttö oli silloin au pair aikoina ja niin on vieläkin!! :)

Sovittiin tapaaminen 12 aikaan Notting Hilliin ja suunnattiinki heti alueen parhaimpaan italialaiseen ravintolaan syömään, juoruilemaan ja vaihtaan kuulumisia. Täyttävien bruschettien ja pastojen jälkeen käytiin tsekkaamassa Portobello Roadin marketit, kun molemmilla viimisestä kerrasta oli aikaa melkein 3 vuotta! Ihastelin jälleen kerran kaikkia siellä olevia ihania nahkasia juttuja ja isoja vanhoja matkalaukkuja. Jos olisin rikas ja kaikki tavarat sais helposti muutettua Suomeen, niin ostaisin varmasti vaikka ja mitä sieltä! Notting Hill on kyllä yks minun lempparipaikoista Lontoossa!Tais olla päivän ainoa yhteiskuva..
Onneksi mulla on jo oma ihana vanha kamera Portobello Roadilta!
Namnam!! Vohvelia, kermavaahtoa, maitosuklaakastiketta ja Oreo-keksejä!
Notting Hillissä seikkailemisen jälkeen menin vielä yksin vähäksi ajaksi shoppailemaan Oxford Streetin uudempaan Primarkiin ja ihastuin siihen kyllä ihan täysin! Kivoin Primark, jossa oon ikinä käyny haha! Joku vois muuten avata kyseisen huippuliikkeen Suomeenkin ja myös Forever21:sen kiitos!!!Noora

4 comments:

 1. vielä tosta balista tai no oikeestaa lennoista :D
  mut siis ootko varannu ne mistä kautta? ja ootko käyttäny tota supersaveria onko iha luotettava ja hyvä?


  kiitoooos:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. www.skyscanner.fi on minun lempparisivu jos halpoja lentoja pitää löytää! Supersaverin kautta oon myös ostanu lentoja ja ikinä ei oo ollu mitään ongelmaa. Ja kun Aasiassa lensin AirAsialla, niin niiden omilta sivuilta ostin silloin lennot. Anna tulla vaan lisää kysymyksiä jos vielä on jotain mielen päällä ;)

   Delete
 2. Tuttuja maisemia! Tulin maanantaina Lontoosta ja asuttiin juurikin Notting Hillissä:) Myös Portobello Road Market tuli koluttua läpi. Ihastuin kaupunkiin ja erityisesti Notting Hilliin. Elokuussa ehkä pakko mennä takas.

  riiri rovaniemeltä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Notting Hill on kyllä tosi kivaa aluetta! :)

   Delete