Saturday, 3 December 2011

Phi Phi, Thailand part 1

Phuketin jälkeen otettiin Lenin kans suunnaksi Phi Phi saaret. Maksettiin muistaakseni noin 10 dollaria taksi-ja venematkasta yhteensä, eli ei paljon mitään. Phi Phillä sato kun me sinne päästiin, mutta silti oli semmonen tunne, että tää paikka on tosi kiva ja tuun viihtymään täällä! Varsinkin ku Patong Beachiin vertas.. Ihan oikeassa oltiin!

Phi Phi on täynnä turisteja, mutta silti tunnelma on ihan erilainen kuin Phuketissa. Tuntu aivan, että on jopa lomalla! Kuulostaa hassulta, mutta Phuketissa ei aina siltä tuntunu :D Niinkö aikasemmin kirjotinki joskus, niin taisin viettää reissun tähän mennessä parhaan päivän Phi Phillä ja se ei olis onnistunu ilman ihan loistavia ihmisiä, joihin sattumalta törmättiin!

Yks ilta päätettiin Lenin kans lähteä shoppaileen ja kierteleen vähän kauemmaksi mihin oltiin totuttu. Käveltiin sukellusliikkeen ohi, jonka pihalla oli kyltti "WE SPEAK YOUR LANGUAGE" ja alla oli mm. suomen lippu. Sanoin siinä sitten kovaan ääneen, että "Kuka täällä muka puhuu Suomea?! :D" ja heti tuli vastaus "Minä ja tää kaveri tässä vieressä ja sisällä on vielä kaks.". Siitäpä se kaikki sitten lähtiki!

Tätä iltaa seuraavana päivänä lähettiinki sitten isolla Suomi-porukalla snorklaamaan ja muutama päivä myöhemmin vietettiin yhen suomileijonan synttäreitä. Näistä voisin kirjotella ihan omat jutut, on nimittäin sen verran paljon kuvia molemmilta päiviltä, että ei mahu tähän juttuun :D Tässä kuitenki muutama "lämmittelykuva" Phi Philtä.
Näistä hetkistä on vasta parisen viikkoa, mutta silti tulee ikävä takasin kun näitä kuvia kattoo!! Cambodia on kyllä kans ihan loistava, mutta silti olis kiva tehä vaikka heti semmonen pikavisiitti Phi Phille ja sitten takasi tänne :) On tää Aasia vaan niin mahtava paikka!

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomena snorklata ja kalastaa Kununurra bff:n kans :)Noora

No comments:

Post a Comment