Thursday, 8 December 2011

Krabi and Bangkok, Thailand

Hmm... Krabista ei kyllä paljoa ole sanottavaa, mutta....

Phi Philtä lähettiin kymmenen hengen kaveriporukalla veneellä kohti Krabia ja Krabin satamasta taksilla kohti majapaikkaa. Haaveiltiin 10 hengen villasta, semmonen myös saatiin, mutta ei se nyt ihan meiän toiveita vastannu :D Yks iso huone, 10 surkeaa patjaa lattialla, ilmastointi rikki ja käytössä yks vessa! Voiko semmosta edes kutsua villaksi.... Eihän me sinne sitten tietenkään jääty!

Ekana päivänä kierreltiin night marketilla, katottiin auringonlasku ja sitten mentiin yhessä ravintolaan syömään. Seuraavana päivänä kävin hakemassa toisen tehosterokotteen Krabi Townista ja porukalla kierreltiin myös sen paikan night marketilla. Ilta päätty siihen, että me Lenin kans oksennettiin ja ripuloitiin kilpaa.. Siinä sitten mietittiin, että mitäköhän samaa ollaan syöty kunnes aamulla kuultiin, että pojistaki 6 on sairaana. Selvästikin tuli edellisen illan ravintolareissulta.

Siinäpä ne viimiset Thaimaa lomapäivät meniki sängyn ja vessanpöntön väliä ravaten. Neljän päivän sisällä tippu 3kg ja sen mukainen oli olokin. Muutaman kuvan sain kaikesta huolimatta kuitenki napattua.
Minun Thai-viisumi tosiaan loppu 28.11. niin piti vaihtaa maata. Seuraavaksi Cambodia juttuja, mutta tässä vielä ihan viimisiä hetkiä Thaimaasta eli yks kuva Bangkokin tulvista ja lentokentältä..
Ps. oli Krabin reissussa jotain positiivistakin: näin siellä lomailemassa ollutta tätiäni pitkästä aikaa! :)Noora

No comments:

Post a Comment