Wednesday, 7 December 2011

Phi Phi, Thailand part 3

Tosiaan yhellä Adventure Clubin suomalaisella, Mikko nimeltään, oli synttärit pari päivää meiän snorklausretken jälkeen. Synttärisankarin työkaveri, toinen suomalainen, keksi, että pidetään porukalla Mikolle yllätyssynttärit. Päivään tulisi kuulumaan snorklausta, Phi Phin parhaat saaret ja rannat, juomista, syömistä ja hauskanpitoa. Vuokrattiin vene+kuski, hankittiin ruuat+juomat ja ladattiin soitin täyteen suomalaista musiikkia.
Juhlapäivän aamuna kokoonnuttiin Adventure Clubille, siitä sitten satamaan ja speedboatilla merelle odotteleen, että Mikko tulee töistä eli sukellukselta.


Mikon "sukellusvene" lähestyi ja ajeltiin lähemmäs laulamaan synttärilaulu. Napattiin sankari kyytiin ja vihdoin päästiin aloittamaan päivä ihan kunnolla!
Ensimmäinen stoppi oli Bamboo Island, missä otettiin paljon kuvia ja ihasteltiin lähes täydellisiä maisemia. Valkoinen hiekka, turkoosi vesi ja taustalla ihan tumma taivas.

 13 iloista suomalaista ja yks vielä kameran takana
 Synttärisankarin synttäripäivän ensimmäiset poseeraukset

Saaren jälkeen lähdettiin tutkimaan kunnon snorklaus-spotteja. Edellisellä snorklauskerralla nähtiin kilpikonnia ja olin tosi tyytyväinen, mutta tällä kertaa nähtiin vaikka kuinka monta reef sharkia (mummolle suomennos: haita, jotka ei syö ihmisiä :D) ja olin enemmän kuin tyytyväinen!! Haiden jälkeen nähtiin iso kalaparvi, mikä oli aivan uskomattoman hienon näkönen! Pääsin myös ekaa kertaa syöttämään oikeita meressä eläviä kaloja! Ehdottomasti paras snorklauskerta ikinä!


Juuri kun saatiin snorklaukset päätökseen, aikasemmin nähdyt tummat pilvet tuli yläpuolelle ja alko satamaan. Taisin olla yksi viimisistä, jotka ei ollu vielä noussu veneeseen, enkä edes ehtiny kiivetä sateelta suojaan kun jo lähes kaikki hyppäs takasi veteen lämmitteleen. Sade ei haitannu yhtään ja otettiin kaikki ilo irti siitä tilanteesta!


 
Seuraava kohde olikin sitten odotettu Monkey Island! Suomalainen, aina niin loistava, musiikki soiden rantauduttiin veneellä muiden turistien viereen. Porukka siirty juomat kädessä veneen viereen rantaveteen pitään hauskaa, laulamaan ja ottaan lisää kuvia. Naapuriveneen vanhemmat pariskunnat ei oikein tykänny tästä meille tutustu Suomi-meiningistä..


Nautinnollisia hetkiä...

Kuten kaikissa onnellisissa tarinoissa myös tässä päivässä oli se kuuluisa käännekohta. Eli se hetki kun kaikki ei menekään ihan niin kuin oli tarkoitus..

Nimensä mukaisesti Monkey Beachilla on paljon apinoita ja niistä varoiteltiinkin, että ovat yllättävän agressiivisia. Turistit osti kojusta mm. pähkinöitä syötettäväksi ja niin tein myös minäkin. Yks apina sitten päätti saada koko pähkinäpussin omakseen ja yritin kovasti taistella vastaan kunnes samaan aikaan toinen apina tuli ja puri sormesta. Siihen päätty minun "taistelut" ja päätin luovuttaa kun sormi oli veressä ja sattu ihan saa****sti! :D Sormi puhdistettiin ja sidottiin ja tuomioksi tuli: "Se on sitten sairaalareissu edessä.".Tässä vaiheessa olin vielä innoissani..

...ja minuutti myöhemmin ei enää hymyilyttänytkään niin paljoa.

 Pojille apinat oli kyllä oikein ystävällisiä :D


Ennen sairaalaareissua mentiin kuitenkin vielä tutkimaan Phi Phi Leitä. Ekana mentiin Blue Lagoonille uimaan, jonka jälkeen nauttimaan auringonlaskusta The Beach leffasta tutuksi tulleisiin maisemiin Maya Baylle. Kyseistä leffaa en ole vieläkään nähnyt, mutta maisemat oli silti tuttuja! Hienolta näytti, vaikka auringonlasku ei kovin kummonen ollutkaan sinä iltana!


Synttärisankarin päivän viimisiä poseerauksia.


Ja päivän päätteeksi sairaalaan. Hoitaja puhdisti sormen ja sitoi sen ja pisti sitten tehosterokotteen käteen. Luulin, että se oli sillä selvä, mutta ei. Ne anto mulle kortin, jossa on ajat seuraaville tehosterokote pistoksille. Nyt oon yhteensä neljä kertaa käyny pistoksella ja viides ja viimeinen on edessä parin viikon kuluttua.

Ennen hoitajalle pääsyä meitä viihdytti maailman suloisin vauva!


Ei ole tulossa uutta tatuointia niin kuin yks kaveri facebookissa luuli :D


 Loppu hyvin kaikki hyvin, mahtava päivä takana ja lopuksi lähdettiin taas porukalla juhlimaan!

Kuvia ja juttua olis kyllä löytyny vielä vaikka kuinka paljon enemmän, oli sen verran paras päivä!! :)Noora

No comments:

Post a Comment