Wednesday, 30 November 2011

Phuket, Thailand part 2

Enkkupoikien lähdön jälkeen olin pari päivää yksin jonka jälkeen Leni (parhaista parhain kaveri) tuli kans Thaimaaseen. Viis päivää oltiin vielä Phuketissa ja sinä aikana otettiin aurinkoa, shoppailtiin, katoin monta tsunami-videota youtubesta, koettiin monta kesäsadetta, nähtiin "tulva" josta kirjotinki jo aiemmin, saatiin monet pakit tai siis meiät hylättiin aika monta kertaa :D, metsästettiin halvimpia ämpäreitä, nähtiin ihan liian monta ladyboyta, prostituoitua ja ruotsalaista, syötiin hyvin ja käytiinköhän me kaks kertaa Patongin yöelämässä.

Eksyttiin valitettavasti myös Sedu Koskisen baariin nimeltä Seduction, joka oli aivan ku Suomen Onnelat! Varmaan samat tapetit ja peilitki raahattu sinne Suomesta asti.. Eipä me siellä kauaa viihdyttykään, juotiin ämpärit ja jatkettiin matkaa. Yhessä baarissa baarimikot viihdytti meitä pelaamalla meiän kans erilaisia pelejä ja mietittiin Lenin kans että vois alkaa Suomessaki baareissa pelaileen niin ei olis niin tylsää.


"Where is McDonalds?" Älkää edes kysykö mitä tässä tapahtuu :D

Tai tässä..
Phuketissa vierähti yhteensä kaks viikkoa ja vähemmälläki olis pärjänny. Vaikka en paljoa Thaimaata olekaan nähny vielä niin kyllä voin sanoa, että Phuket ja varsinkaan Patong Beach ei todellakaan ole sieltä parhaasta päästä! Yks asia jäi harmittamaan, en ottanu yhtään kuvaa ladyboysta!!! :D

Seuraavaksi juttua Phi Phi saarilta!

Ps. telkkarista tuli äsken Muumit jollain aasian kielellä dubattuna, oli ihan mielenkiintosta kuunneltavaa..Noora

No comments:

Post a Comment