Monday, 21 March 2011

Road Trip Day Three

Toinen aamu meni melkeimpä samalla tavalla kuin edellinenkin, aikainen herätys, hienoja kommentteja meiän tilavasta ja monikäyttöisestä "huoneesta", surffareiden tuijottelemista jne... Kunnes oltiin menossa aamupalalle pari metriä autosta rantaan päin niin sitten kävikin niin ihanasti, että lukitsin meidät auton ulkopuolelle ja avaimet tottakai jäi sisäpuolelle. Kummallakaan ei ollu kenkiä, ei puhelimia, ei ruokaa, ei aurinkovoidetta, ei mitään. Siinä me melkein tunnin ajan pähkäiltiin mitä tehdään ja parin vaihtoehdon jälkeen päätettiin saada ovi auki omin voimin, haha. Anni oli onneksi jättäny ikkunansa noin 5cm auki, eihän siitä käsi mahtunu, mutta viisaina tyttöinä me hankittiin keppi jolla sitten saatiin veivattua ikkunaa sen verran auki, että yllettiin kahvaan.

Loppu hyvin kaikki hyvin ja saatiin aamupalat ulos autosta ja päästiin vihdoin ottaan vimppoja kuvia Surfers Pointilta.


Semmonen oli eka road trip Ausseissa, seuraava alkaakin jo sitten perjantaina! Tällä kertaa suuntana on pohjoinen ja vähän erilaiset maisemat.

Taas on uus viikko alkanu, kylläpä aika menee ihan hirveätä vauhtia eteenpäin! Ei ole enää hirveän kauaa siihenkään, että talvi tulee Perthiin ja au pair hommat loppuu!
Noora

2 comments:

  1. Hih kivat nuo kaks viimistä kuvaa :--)

    ReplyDelete
  2. Kiitos, minustakin! Oli hyvä malli käytössä ;)

    ReplyDelete