Friday, 18 March 2011

Road Trip Day Two

Toisen päivänä reittinä oli Margaret River - Hamelin Bay - Augusta ja lopulta takaisin Surfers Pointille yöksi. Aamuherätys oli siinä kuuden pintaan kun surffareita alko valumaan paikalle kymmenittäin. Yleensä mulla ärsyttää kamalasti jos joku herättää minut kesken unien ja varsinki jos vielä nuin aikaisin, mutta jostain syystä tällä kertaa heräsin oikein tyytyväisenä. Ei tarvinnu kuin vähän siirtää vaatteita ikkunoiden eestä ja joka puolella näky surffarimiekkosia! Siinäpä yksi syy siihen miksi viihdyttiin samassa paikassa kaks yötä ;)

Aamupala rannalla ja siitä suoraan surffareita ja muita maisemia tutkimaan.

 Meillä oli niin cool cd-soitin mukana, että saatiin tuommonen söpö Thomas the Train -fani seuraksi. Pikkunen sai ihan kamalan itkukohtauksen kun sen äiti sano, että nyt pitää mennä, raasu! Melkein teki mieli lahjottaa soitin sille!


No grr....
Oli pakko ottaa nuista kainalosauvoista kuva, ensimmäinen näky aamulla oli kun nuorimies wetsuitissa ilman jalkaa on menossa kohti merta. Ei voi muuta kuin nostaa hattua, että silti meni muiden mukana vaikka ei ollut kuin yks jalka enää jäljellä. Eihän se surffaamaan pystyny, mutta bodysurfingia se silti teki.
 
Annin hyppelyt..

Hamelin BayKiivettiin kalkkikivi"vuoren" päälleAugustasta ei montaa kuvaa löydykään. Ajeltiin vain sinne ja käytiin kattelemassa majakkaa ja siinä rannassa nähtiin sitten delfiinejä!!


Meiän liikkuva "hotellihuone"
Ja takaisin Margaret Riverin/Surfers Pointin maisemiin. Pakko hehkuttaa, että vihdoin ja viimein tälleen 5,5kk:n jälkeen näin ekaa kertaa Australiassa kenguruita!!!


Anni the Photographer


Huh, olipa kyllä kiva päivä ja paljon kuvia löytyy! Vielä on kolmas päivä tulossa :)

Hyvää viikonloppua! Minä vanhus oon tylsä ja hengailen vaan kotona. Tehkääpä te reippaammat jotain minunki puolesta!
Noora

No comments:

Post a Comment