Wednesday, 9 March 2011

Margaret River

Viime viikonloppu meni Sarahin kanssa Margaret Riverillä. Olin lupautunu lapsenvahdiksi yhdelle perheelle kun ne halus mennä kattomaan Michael Bublea. Konsertti-iltana oli töitä ja seuraavana päivänä lounasaikaan, mutta muuten oli vapaata aikaa lähistöllä kiertelyyn.

Tämmöset näkymät oli kämpästä, jossa asuttiin kahden yön ajan. Ei yhtään hullummat maisemat!Vapaa-aikana käytiin mm. suklaatehtaassa maistelemassa ilmasia suklaita ja vierailemassa viereisessä pikkukaupungissa nimeltä Dunsborough. Matkan varrella näky varmaan satoja viinitiloja ja Michael Bublen keikkakin oli niiden keskellä. Oli kuulemma loistava konsertti sano Mr. J ja T ja myöskin ne perheet joiden lapsia hoidettiin.
Yksi Dunsboroughn rannoista..


The Beast.."Meiän kämpän" ikkunasta näky muuten aivan loistava surffipaikka, jota me käytiinkin tutkimassa vähän lähemmin. Siitä paikasta ja surffareista on sen verran paljon kuvia, että teen ihan erillisen jutun siitä. Tänä viikonloppuna lähetään sitten Annin kans todennäköisesti juurikin samaan paikkaan minilomalle :)
Noora

3 comments:

 1. Aivan upean näköistä!
  Voisitko muuten joskus tehdä postauksen itse Perthistä, oikeen sellasen kattavan, missä kerrot lempparipaikoistasi, ja asioista/jutuista joista tykkäät ja myös et tykkää siellä :)
  Nimittäin Perth ja WA yleensäkin kuulostaa niin houkuttelevalta, että tekisi mieli siihen suuntaan lähteä. Terveisin,
  itäpuolella asuva :)

  ReplyDelete
 2. Moi, oon lukenu sun blogii täs jonku aikaa kovasti uteloittais et miten/mitä kautta sä hakeuduit aupairiks ausseihin? Eli toivepostausta toivosin:)
  Hauskoja jatkoja blogis on piristävä!

  ReplyDelete
 3. Vihdoinkin netti toimii ja road tripkin on takana niin ehtii kirjotella tänne!

  Oon aatellu tehä semmosen postauksen mihin kaikki voi sitten kertoa toiveitansa ja mitä haluaa kuulla/nähä/tietää Perthistä tai minusta tai mistä vain :) Voisitte sinne kirjotella uudestaan nuo niin muistan sitten tehä jutut!

  ReplyDelete