Monday, 14 March 2011

Surfers Point

Netti ei ollu toiminnassa viime to-pe ja pe-su oltiin Annin kans road tripillä niin ei ole vähään aikaan päässyt päivittelemään blogia, mutta nyt asia korjataan :) Toissa viikonlopun surffikuvat jäi laittamatta nettiongelmien takia, mutta laitan ne nyt tulemaan!

Ihailtiin maisemia kämpän terassilta ja bongasin paikan, joka oli täynnä autoja. Sehän oli pakko lähteä tarkistamaan mitä siellä oikein on kun näyttää niin suositulta paikalta. Paikan nimi on Surfers Point ja se on noin 11km:n päässä Margaret Riverista. Paikalle kun päästiin niin ymmärsin, miksi parkkipaikka oli täynnä autoja! Aivan mahtavat ja isot aallot ja surffareita kolmessa isossa ryhmässä!


Ja asiaan kuuluvat venytysliikkeet...In memory of all surfers who have caught their last wave......


Hostperheen äiti sano ennen meiän Margaret River reissua, että siellä näkee sitten tosi paljon surffareita. Sinne tulee surffareita ympäri maailmaa ja se paikka on tunnettu surffipiireissä. Tämmösen tekstin pätkän löysin Margaret Riverin nettisivuilta:

Ask any serious surfer anywhere in the world if he or she has heard of Margaret River and the answer invariably is "Of course!"


  Seuraavaksi tulee juttua Annin ja minun road tripistä. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
Noora

No comments:

Post a Comment