Wednesday, 30 March 2011

Lancelin

Scarboroughsta herättiin hirveän pirteinä ja jatkettiin matkaa vähän päälle tunnin matkan päähän Lanceliniin. Oltiin kuultu ja googletettu, että siellä on kivat hiekkadyynit, joissa pääsee kokeilemaan hiekkasurffausta ja ajeleen dyynejä ylös ja alas! Meiän piti tyytyä monsteri bussin kyydissä olemiseen kun eihän meiltä omaa 4x4 autoa löydy.. Semmosilla sais ihan vapaasti ja ilmaseksi käyä hurjastelemassa dyyneillä! 
 
Kuski ajeli vähän aikaa ympäri dyynejä, jonka jälkeen pysäytti bussin keskelle ei mitään ja päästiin kaikki kokeilemaan hiekkasurffausta.
 
 


 
 
 
 
 
 

 
 
Lopuksi sai kokeilla laskea seisaaltaan ja tässä on Annin näyte ;D Oli muuten parempi kuin yksikään niistä, jotka kokeili samaa!

 
 
 


  

Surffailujen ja kuvailujen jälkeen mentiin vielä ajeleen vähäksi aikaa.
 
 
 
 
 
 
 Koko tää homma kesti yhteensä noin 1,5h ja maksoi $60. Ei ollu mitenkään tosi erikoista mutta kuitenkin semmonen "kiva kokea kerran elämässä" juttu! Ja olihan meillä hauskaa!
Noora

5 comments:

 1. Söpö bussi :3

  ReplyDelete
 2. näyttää niin siistiltä! 8) eiks tossa tuu yhtää pahaolo ko toiha näyttäis et melkee ku vuoristoradassa istus ko ajelee autolla noita dyynejä? :D

  ReplyDelete
 3. Tuo oli kyllä siistiä, eikä tullu paha olo! :) Dyynit oli paljon isompia miltä videolla näyttää!!

  ReplyDelete
 4. wohoo sullahan on jo 20 julkista lukijaa :DDD

  ReplyDelete
 5. Joo eikö oo monta ;) hhaha

  ReplyDelete