Saturday, 29 January 2011

Tropical Cyclone Bianca

Veneily loppukin vähän lyhyeen kun luvattiin tosi kovaa tuulta ja ukkosmyrskyä tälle iltapäivälle! Rottnest Islandilla kierteli vene, jossa olevat miehet kävi varottamassa kaikkia saaren ympärillä olevia, että on tunti aikaa lähteä täältä! Eihän siinä muu auttanu kuin laittaa tavarat kasaan ja lähteä kotiin, nyt ollaan turvallisesti maan pinnalla. Merellä ehittiin olla 2 yötä ja oli mukavaa ottaa aurinkoa veneen keulassa ja uida turkoosissa vedessä :)

Viime yönä jo tuli kunnolla vettä ja salamoitaki näky joka puolella! Pakko myöntää, että vähän meinas jännittää kun nukuin ihan veneen ylhäällä ohjaamossa, vesi satoi avoinna olevista "ikkunoista" sisään ja tuntu, että ukkonen tulee kokoajan vaan lähemmäs ja lähemmäs!


Huomisen sääennuste näyttää vähän erilaiselta mitä yleensä (oikeastaan ikinä), saatan ihan pikkusen olla innoissani!!


Myrskyä luvassa!! Ei kuulemma koskaan ennen ole tuommosta syklonia ollu täällä päin, kerta se on ensimmäinenki!

Jos minusta ei huomisen jälkeen kuulu mitään niin todennäköisesti oon lähteny pyörremyrskyn mukana taivaan tuuliin! Pitäkäähän peukut pystyssä, ettei niin käy!Noora

2 comments:

  1. onko toi sun host-perheen oma vene? taitavat olla aika hyvätuloisia :) onko ne ihan ausseja, vai kotoisin jostain muualta?

    ReplyDelete
  2. Perhe on puoliksi suomalainen ja puoliksi aussi ja vene on yhteisomistuksessa kahen muun perheen kans :)

    ReplyDelete