Sunday, 9 January 2011

Summadayze

Eipä ollu kyllä näissäkään festareissa mitään valitettavaa! Rakkautta oli ilmassa ja sain taas TOSI PALJON kivoja kommentteja! Vitsit! :) Tässä vähän esimakua eilisestä, lisää kirjottelen ja kuvia+videoita laitan sitten kun on enemmän aikaa, nyt nimittäin pitää alkaa nukkumaan kun huomena aamusta jatkuu taas työt. Ihan hullua, totuin niin hyvin siihen lomailuun ja yksin oleskeluun neljän viikon aikana, että en tiiä miten päin tässä oikein olis kun nyt on asiat ihan päinvastaisesti!

Tää viimisen kuvan herrasmies vois tulla minun uniin ens yöksi.. Ja todellakin muuten olin aivan kuin hypnotisoitu kun Pharrell esiinty! Huhhui..Noora

4 comments:

 1. hei mitä sä teet siellä australiassa? miten oot päätyny sinne ja missä oot töissä jne? :) oon kans ite miettiny että nyt ku lukio loppuu nii ois ihana lähtä vuodeks australiaan!

  ReplyDelete
 2. Viime vuoden olin Lontoossa au pairina ja päätin että haluan au pairiksi uudestaan, mutta mahdollisimman kauas Suomesta ja täällä sitä nyt ollaan :D Suosittelen erittäin lämpimästä Ausseja!! Ihan ykkösmaa!

  ReplyDelete
 3. mitä kautta pääsit sinne aupairiks? :)

  ReplyDelete
 4. www.aupair-world.net tuota kautta löysin perheen :)

  ReplyDelete