Monday, 17 January 2011

Bali Bali Bali * * *

Lauantain synttäreiden jälkeen tarkoitus oli lähteä Siirin ja sen kavereiden kans ulos Leedervilleen (Perthin yks lähiö). Mulla ei ollut minkäänlaista baarifiilistä kun oli/on flunssa ja muutenkaan ei innostanu. Lähdinpä kuitenkin. Meiän oli tarkotus nähä Leedervillessä kun eristä suunnista tullaan, mutta Siiri ilmottiki, että on jo perillä mutta lähtee käymään kotona vielä koska unohti passin. Ja täällä ulkomaalaiset tarvii passin, että pääsee sisään baariin/pubiin jne..

Menin kuitenki yksin Leederville Hoteliin (niin ja täällä hotel tarkottaa pubia/baaria ja myöskin ihan hotellia) odotteleen, että Siiri pääsee takaisin. Siellä sitten istuskelin hyvin yksinäisen näköisenä kännykkä kädessä jotain yli puoli tuntia, enkä edes juonut mitään, eikä muuten oo koskaan tuntunu niin oudolta olla baarissa :D Onneksi kolme mukavaa poikaa tuli jutteleen mulle ja sitten ne haluski vaihtaa baaria ja pyysi minut mukaan. Siiriki tuli sitten niihin aikoihin ja mentiin yhessä jonottaan Hip-E-Clubille. Pojat päättiki jonossa, ettei jaksa enää baareilla, kellohan oli siinä vaiheessa ehkä puol 12.. Baareilut jäi siihen, mutta jatkoillehan me lähettiin! Ekat aussijatko, jiihaa!

Eipä ollu erikoiset jatkot, mutta olihan meillä hauskaa ja olinkin kotona vasta siinä 9 aikaan aamulla :)


Pari tuntia lepäilyä (eli koneella istumista, haha) ja sitten taas menoksi. Päivä vietettiin Scarborough Beachilla...
Ja ilta Cottesloe Beachin Sunday sessionissa.. Käytiin taas kuuntelemassa sitä yhtä loistavaa live bändiä ja muutenkin kattelemassa meininkiä. Ei hirveästi flunssa hidastanu viikonloppuna, mutta jotenki kummasti nyt arkena ei meinaa oikein jaksaa mitään muuta kuin levätä ja ottaa rauhallisesti ;D

Ens viikonlopulle on hyvät suunnitelmat, toivottavasti vain toteutuu! Niistä lisää sitten myöhemmin :) Ja tuossa alla on muuten aikasemmin tänään kirjotettuja synttärijuttuja..
Noora

No comments:

Post a Comment