Tuesday, 4 January 2011

Lonely picnic

Tää päivä lähti käyntiin naapurin lapsia hoitamalla. Lapset katto telkkaria, söi aamupalan ja lopuksi käytiin meiän altaalla uimassa, helppoa rahaa :D

Sain tänään kaks semmosta kommenttia, joista tuli kyllä hyvä mieli! Tää naapurin tyttö sano mulle ihan yhtäkkiä, että sillä tulee minua ikävä sitten kun joku niiden oikea lastenhoitaja tulee takaisin! Oli tosi kiva kuulla lapsen suusta tuommosta, varsinki kun tää oli vasta toinen kerta kun niitä käyn hoitamassa :)Päivä ja iltapäivä meni yllättäen altaassa kelluen (ja nukkuen) ja shoppailessa.

Tuloksettomien shoppailujen jälkeen menin kaupan kautta Cottesloe Beachille picnicille ja ihastelemaan aina niin ihanaa auringonlaskua. Tosiaan se toinen kiva kommentti tuli sitten rannalla. Otin kuvia ja yhtäkkiä minun eteen tuli ehkä noin neli-viiskymppinen nainen, joka kysy, että saako se ottaa minusta kuvan (minun kameralla), koska näytän sen mielestä tosi kauniilta! Olin niiiin otettu :) Eihän siitä kuvasta hyvä tullu, koska oli zoomi ja auringonlasku asetus päällä, mutta eipä se haittaa mitään!

Tässä videota niille jotka haluaa nähä Perthin auringonlaskun muutenkin kuin vaan kuvina :)


Ja loppukevennys:Hyvää yötä kaikille :) Itse olenkin ollu jo monta tuntia nukkumassa! Niin ja alla Sunday session juttuja!
Noora

2 comments:

 1. vau, kylläpä se aurinko laski nopeaa! onko siellä näin kesällä öisin kylmä? tarviiko esim villatakkia? ja kun saavuit sinne ilmeisesti jo keväällä (?) niin tarviko silloin koskaan mitään ohutta takkia edes?
  ihana blogi!

  ReplyDelete
 2. Kiitos paljon!! Kiva että tykkäät! :>

  Niin se aurinko kyllä laskee ihan pikavauhtia! Yön lämpötila riippuu ihan siitä minkälaista on ollu päivällä. Välillä on jotain +15 ja välillä +25. Lämpimät yöt on ihan parhaita! :) Mutta saa täällä palellakin joinaki öinä!

  Silloin vähän päälle 3kk sitten ku tulin tänne niin oli vasta kevät alkanu ja silloin käytin välillä nahkatakkia ja hostäidin jotain fleecetakkia ja öisin saatto olla vaan +5 astetta. Ja sisälle oikeasti jääty kun on niin ohuet seinät ja ikkunoissa vaan yks lasi ja tosiaan piti olla lämmityksetki päällä :D Kuvittelin ennen, että Australiassa on aina lämmin, mutta eihän se ihan niin mennytkään..

  ReplyDelete