Monday, 21 April 2014

My Easter Holiday


Pääsiäisloma on ihan loppusuoralla ja kerrankin voin sanoa, että on suht koht levänny olo :) Tiistai-iltana lähdin tosiaan yöjunalla kohti Rovaniemeä ja la-su yönä palasin sitten takaisin tänne etelään. Rovaniemellä otin aurinkoa, söin hyvin ja nautin perheen, mummon ja kavereiden seurasta kuten olin suunnittellutkin. Kaks viimistä lomapäivää jäi vielä Helsingissä rauhoittumiseen ennen huomenna alkavaa työharjottelua.

Ei voi muuta sanoa kuin että ihan mahtavat kelit on ollu niin Lapissa kuin täällä etelässäki! Mie onnistuin saamaan kunnon rajat aikaseksi ja rintaki ehti jo palaa.. Oon kyllä ihan täysillä nauttinu tuosta auringonpaisteesta ja nyt jatkaa taas hetken eteenpäin vaikka ilman aurinkoaki. Kesäksi on myös suunnitteilla kaks lomamatkaa, niin hyvinhän sitä jaksaa kun on jotain mitä oottaa kovasti!

Pitkästä aikaa tuli myös kuvailtua Rovaniemellä ollessa. Pikkuveli, pikkusisko ja kamera mukaan niin sillä yhdistelmällä saatiin taas muutamia ihan kivoja kuvia aikaseksi.

Lisää kuvia sitten joku toinen päivä! :) Nyt mie yritän mennä valmistautuun huomista varten. Jännittää kyllä vähän kun ei tiedä mitä tulee tapahtumaan, iiiik!Noora

No comments:

Post a Comment