Tuesday, 1 April 2014

Blogikirppis ja muuta infoa


Tajusin eilen luokkakaverin kans puhuessani, että mulla on ihan liikaa kenkäpareja (30?!?!) täällä Helsingissä, joista osaa en edes käytä ollenkaan. Samalla aloin katteleen vaatekaappia ja sieltäki löyty juttuja mitkä on jääny käyttämättömiksi.

Perustin sitten blogikirppis -sivun! Se on kaikille avoin ja sitä kautta kuka tahansa voi ostaa minun juttuja. Oon lisänny sinne tänään jo seittemän tuotetta ja lisää tulee. Sivuun en sen enempää jaksa panostaa, antaa sen olla tuommonen mahdollisimman yksinkertainen.

Tein myös semmosen muutoksen, että tuosta bannerin alta tiettyä otsikkoa klikkaamalla pääsee suoraan tietylle sivulle. Sieltä löytyy kirppis, facebook, instagram, blogilista, bloglovin ja myös minun youtube channel.

Niin ja sitten vielä yks juttu. Osa sitä onkin jo käyttäny, mutta jos minuun haluaa ottaa yhteyttä niin tuosta oikealta löytyy "Contact me" kohdan alta sähköpostiosoite lamiavitanoora@hotmail.com, mitä voi käyttää. Sitä kautta voi vaikka kysyä semmosia asioita, mitä ei halua blogin kommenttiboksiin laittaa.

Tässä linkki blogikirppikselle:


Noora

No comments:

Post a Comment