Tuesday 4 March 2014

You can call me miss Shrek


Voi kamala tää minun poski/leuka näyttää ihan järkyttävältä nyt! Maija tuli eilen joskus 5 aikaan tänne minun luokse hengaileen ja turvotusta ei viellä silloin ollu. Kympin aikaan illalla näyttiki jo ihan päinvastaiselta, eikä voitu lopettaa nauramista. Tuli ainaki naurettua kunnolla pitkästä aikaa ja vielä omalla kustannuksella :D Just parasta kun voi nauraa ittelleen niin paljon, että tulee ihan vedet silmistä. Voisin laittaa instagramiin kuvan tästä Shrek naamasta jos jollain kiinnostaa käyä kurkkaamassa ja nauramassa mulle, haha! Minut löytää sieltä nimellä @lamiavitanoora.

Mie haluaisin muuten laittaa tänne blogiin "päivän asu" -kuvia ainaki pari kertaa viikossa, mutta ei kukaan jaksa kattoa niitä iPhonella otettuja peilikuvia kovinkaan pitkään. Selailin just vanhoja asukuvia ja olis kyllä kiva kun täällä Helsingissäki olis joku kamu kuvailemassa minun kans. Miepä laitan tännekin muutaman kuvan, jotka on jo näkyny blogissa viime vuosien aikana.




Oliko mitään asua mistä tykkäsitte erityisesti? Ekat kuvat on Suomesta ja loput Australiasta. Pakko myöntää, että nuo Aussikuvat on parempia ja muutenkin kesävaatteet on paljon inspiroivampia. Muutama kuukausi vielä niin pääsee käyttään mekkoja ja muita kivoja vaatteita. Jaksaa jaksaa!

Nyt syömään jäätelöä ja pitään kylmähaudetta poskella niin jos vaikka ei ihan näin kamalalta näyttäis huomena kun pitää kuitenki kouluun mennä..



Noora

6 comments:

  1. Ihanan väriset noi kirkkaanpunaset farkut/housut :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mieki tykkään, piristää kummasti muuten mustaa asua :D

      Delete
  2. Tykkään tosi paljon tosta ekasta kuvasta! Housut ja kengät on just mun tyyliset! :D
    ps. uusi lukija!

    ♥http://iamsiniblogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama täällä, mutta ku en oo hetkeen kävelly nuilla kengillä niin en enää osaa :D Tervetuloa lukemaan minun höpötyksiä!! ♥

      Delete
  3. Ihania Aussi-kuviaaaaa! Ite täällä tällä hetkellä ja vaikka oon ollut valitettavan vakavasti kipeenä pari viikkoa niin kyllä noi maisemat vaan silti joka päivä jaksaa hämmästyttää! Sydney on vienyt mun sydämen (taas), mutta täällä alkaa hommat tuntua jo aika arkiselta niin en kyllä malta oottaa kesä-/heinäkuuhun, että pääsen reissailemaan ympäriinsä :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Australia on vaan niin ihmeellinen maa! Nauti minunki puolesta ja toivottavasti paranet pian! Tsemppiä! :)

      Delete