Friday, 28 March 2014

What have I been up to?


Heti eka muistutan teitä, että enää pari päivää aikaa kysellä multa jotain tuolla alemmassa postauksessa!

Mutta sitten itse postauksen aiheeseen. Mulla on jotenkin tosi kiva olo nyt kun tuntuu siltä, että suurin osa koulutehtävistä pitäis ainaki olla jo takana ja ei oo enää kauaa harjoitteluun. Ootan niin innolla, että pääsen näkemään mitä se työ on ihan konkreettisesti. Meen tosiaan Fashion Model Agencylle työharjoitteluun kuudeksi viikoksi ens kuusta lähtien :)


Kuluneen viikon sisällä oon...

...käyny pitkästä aikaa pumpissa ja sen takia kärsiny/nauttinu kokonaisvaltaisesta lihaskivusta ainaki 3-4 päivää.

...haaveillu matkasta Afrikkaan ja Australiaan ja oikeastaan mihin tahansa lämpimään tällä hetkellä...löytäny itselleni gay crushin, nimittäin BB-Nikon.. Kävin sen asiakkaana Glitterissä joskus tässä ja nyt tänään kävin uudestaan ja se muisti minut jee :D Se vaikutti ihan huipulta tyypiltä ja palveli tosi hyvin!

...käyny ekaa kertaa Jumbon Eccolla töissä...menny kouluun myöhässä ihan vaan sen takia, että oli niin kiva kuunnella musiikkia ja tanssia peilin edessä, etten ehtiny junaan. Hups.

...tehny erilaisia koulujuttuja esim. "yritysmessut", videointi......käyttäny lyhyttä hametta ekaa kertaa yli viiteen vuoteen

...nauttinu aurinkoisesta säästä...viihdyttäny itseäni ja muita Crazy Heliumboothilla :DD Ihan mahtava!

...käyny työhaastattelussa

...haaveillu H&M:n seepralakanoista...pettyny pahasti yhen "kaverin" käytökseen! Mikä joitain ihmisiä vaivaa?!?

...syöny hyvin ja viettäny iltaa ihanan Maijan ja Jasun kansMulla menee taas viikonloppu töissä, mutta ei se oikeastaan ees haittaa kun on kuitenkin illalla aikaa tehdä jotain. Mulla on aika kiireisiä viikkoja edessä, mutta jaksan sen voimalla, että kesällä on neljän viikon palkallinen loma :)) Todellakin pakko päästä lomalla johonkin lämpimään!

Aurinkoista viikonloppua!Noora

No comments:

Post a Comment