Thursday, 13 March 2014

Where is the motivation hiding?


Huh mie tänään meinasin jo ihan täysin vaipua kevätmasennukseen, mutta onneksi mieli muuttu kun pääsin kotiin. Tiskasin kaikki tiskit, vein roskat ja järjestelin huonetta, niin tuli heti vähän reippaampi olo. Kyllähän se auringonpaiste ja +11 mittarissa piristi myös!

Lokakuussa mie olin jostain syystä täynnä motivaatiota ja innostusta. Muistan kun kirjottelin silloin siitä kesäkunnon saavuttamisesta ja "tällä kertaa ihan oikeasti", niin oon sen jälkeen käyny vissiin kerran tai kaks salilla, että se siitä kesäkunnosta :D Mie en vaan saa itteäni menemään sinne salille jostain syystä. Oon kunnon laiskiainen ja kun on vapaapäivä töistä, niin tottakai mie yleensä oon sitten vaan kotona.

Jostain pitäis repiä se urheilumotivaatio nyt takaisin! En jaksa enää sitä kun hengästyn jo koulussa portaiden kävelystä ja muutenkin tuntuu, ettei energiaa meinaa riittää mihinkään. Mie haluan palata takaisin siihen aktiiviseen sporttielämään, mihin oon yleensä tottunu. Haluan olla se Noora, jonka lukion liikunnan arvosana oli 10 ja vapaa-ajalla käytiin salilla, lenkillä ja rullaluistelemassa. En todellakaan halua laihduttaa, vaan kiinteyttää ja parantaa kuntoa ainoastaan. Niin ja muutenkin terveelliset elämäntavat olis hyvä juttu. (terveisin yks joka mässäili tänään 2,5 tuntia Raxissa....)

Mie aina silloin tällöin otan kropastani kuvia bikinit päällä niin huomaan, minkälaisia muutoksia on tapahtunu ja esimerkiksi vuoden jälkeen voi kattoa miltä näytti tasan vuosi sitten jne.. Kuvista ja peilistä näkee parhaiten miten kroppa muuttuu, puntari ei aina hirveästi kerro miten asiat oikeasti on.

Tässä on nyt viimeisin kuva mitä oon ottanu. En laita sitä tänne hakeakseni huomiota tai mitään, vaan ihan vaan siksi, että jos se motivois itteäni liikkumaan enemmän. Ja itseasiassa myös siksi, etten ainakaan alkais lihomaan :D Tältä siis näyttää tän hetkinen tilanne kun vetää vatsaa sisään kunnolla. Kuten sanoin, niin tarkotus ei ole laihduttaa vaan kiinteyttää ja kohottaa kuntoa.
Onko teillä mitään hyviä vinkkejä treenimotivaation ja yleisen innostuksen takaisin saamiseen? Ottaisin niitä enemmän kuin mielelläni vastaan!


Tässä vielä hyväntuulinen kappale, jonka ex-työkaveri käski kuunnella kun oli mieli maassa. Toimii.


 )Noora

6 comments:

 1. Personal Trainer tai jonkin sortin ohjelma on ollu mulla kyllä kova sana. Asustelen tällä hetkellä Lontoossa ja ku vihdoin sain itteni raahattua salille nii tehtiin mulle heti ohjelma ja sitten aina kuukauden välein katotaan onko kehittynyt. Se motivoi kyllä sairaana, haluaa näyttää että on kehittyny jne! Tsemiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Personal traineria oon miettiny, mutta se ei kyllä ihan sovi opiskelijan budjettiin :D Muutokset motivoi kyllä!

   Delete
 2. Älä aseta itelle liian korkeita tavotteita =) lähde hakemaan sitä hyvää fiilistä minkä saat, kun hiki virtaa ja oot saanu kropan liikkeelle. Se kyllä antaa spurttia lähteä toistekki jumpalle/lenkille/salille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä ihan totta :) Mulla on ekana tavoitteena se, että saisin itteni käymään siellä salilla tai lenkillä, eli ei ihan hirveän korkealla oo tavoitteet vielä ;D

   Delete
 3. On nyt nopee pakko kommentoida, et mul on ollu kans ihan samat fiilikset! Mua itteeni ehkä turhauttaa eniten se olo, et joudun ikään ku "alottaa alusta" ja siks ei jotenki millään vaan saa persettä ylös ja liikkumaan. Oon nyt sit päättäny, et lähen vähän pienemmästä ja pyöräilen ainaki kaikki matkat kouluun ja no lenkkeily on ihan jees, ku siin ei tarvi muuta ku mennä ulos ja eteenpäin :D Mäki ruoskin itteeni aikani, mut siit tuli vaan surulliseks.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kuulostaa kyllä ihan samalta! Vaikeinta tosiaan on se "alusta alottaminen", pitäis vaan saada homma alulle niin siitä se lähtis käyntiin! Tsemppiä sinne :)

   Delete