Sunday, 2 March 2014

Kuulumisia..


Mulla on ollu tällä viikolla ihan kiva viikko. Tai ainaki joltain osin. Mie pääsin työharjotteluun just sinne mihin halusinki, eli Fashion Model Agencylle, hengasin kivojen luokkakavereiden kans, kävin shoppailemassa pitkästä aikaa, nautin siitä että aurinko paisto, jonka takia tuntu vihdoin edes vähän keväältä ja sitten vain nautin omasta ajasta. Tai no en niinkään kaikista hetkistä nauttinu itseni kans, sitä on nimittäin tullu tehtyä liikaa.

On muuten kivaa huomata kuinka paljon sitä on muuttunu noin puolen vuoden aikana. Oon taas aikuistunu lisää ja menny henkisesti satamiljoona kilometriä eteenpäin. Itseasiassa vihdoin alkaa tuntua siltä, että oon aikuinen. Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta kyllä mie koen aikuistuneeni taas paljon ja ajatuksetki on ihan erilaisia kuin ennen. (siksi meillä ehkä synkkaaki tosi hyvin meiän luokkalaisen Marikan, 34v, kans! Terveisiä Marikalle jos satut lukemaan! :))

Ja sitten oon myös miettiny enemmän ja enemmän tulevaisuuttani ja mikä haluan olla "isona" ja mitä haluan tehdä. Ihanaa kun on suurinpiirtein kaikki langat kädessä ja tietää kuitenkin vähän suuntaa tulevaisuudelle. Kaikkihan saattaa muuttua todellisuudessa, mutta ainakin ajatusten tasolla on suunnitelmia.

Jostain syystä on kuitenkin tosi ristiriitaiset fiilikset kaiken suhteen. Hmm...

Saa nähä miten ens viikko menee, ainaki se alkaa huonolla tavalla ku meen huomena heti aamusta kirurgille leikkauttaan ekan viisaudenhampaan pois. Jaiks. Mulle ei oo ikinä tehty mitään sen kummempaa hampaiden suhteen, ei ole edes porattu kertaakaan ja nyt sitten meenki yhtäkkiä leikkaukseen. Loppuviikkoa kohti ainakin paranee ku pikkusisko ja sen kaveri tulee kylään, huippua!

Nyt mie lopetan tän ajatusvirran ja laitan teille kuvan siitä kun eilen taas vietin aikaa oman ihanan itseni kanssa.

Pitäkää hei peukut pystyssä, ettei kyseessä ole joku kirgistanilainen valekirurgi ja pääsen hengissä sieltä leikkauksesta pois!!Noora

4 comments:

  1. vähän ohi aiheen, mutta pakko sanoo, sulla on tosi kauniit poskipäät!:)

    ReplyDelete
  2. Onnea hammaslääkäriin! :) -Marika

    ReplyDelete