Saturday, 5 January 2013

Kuvia vuosilta 2005-2012


Täällä Englannissa ei ole tullu otettua oikeastaan yhtään kuvia vaatteista, jotka on ollu päällä, joten ajattelin vähän keräillä "asukuvia" vuodesta 2005 lähtien. Kyllä näin jälkeen päin miettii, että mitähän sitä oikein on ajatellu silloin kun on päättäny laittaa kyseiset vaatteet päälle, sen verran hirveitä yhdistelmiä ja kokonaisuuksia löytyy :D


1. Noora 14v
2. Noora 15v

3. Noora 16v

4. Noora 17v


5. Noora 18v


6. Noora 19v


7. Noora 20v

8. Noora 21v
Mulla meni ihan hirveän monta tuntia tätä tehdessä, kun jumituin katsomaan vanhoja kuvia ja välillä sai kyllä nauraa oikein kunnolla, kun löyty niin hauskoja kuvia meiän perheestä! Muutosta on kyllä tapahtunu niin hiusten kuin vaatteidenkin suhteen. Vai mitä ootte mieltä?

Löytyykö jotaki ihan järkyttäviä asuja? Onko muutos ollu parempaan suuntaan? :DNoora

11 comments:

 1. Mietin ensin, että miten oot niin tunnistamattoman näköinen noissa muutamassa kuvassa, mutta oliko sulla siis ruskeet piilarit? Vai onko sulla nyt siniset?

  Mutta ehdottomasti upea näky oot, eiköhän noi teinipukeutumiset oo ollut kaikilla samaa luokkaa haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli parin vuoden ajan ruskeat piilarit käytössä, mutta siis oikeasti on ihan siniset silmät.

   Kiitos! Joo en mie varmaan hirveästi silloin erottunu massasta nuilla "formulakengillä" sun muilla hahaha :D

   Delete
 2. tuo blondi tukka sopii kyllä sulle paljo paremmi entä ku tumma :)

  ai ootko hakenu idolssiin, pääsikkö jatkoo? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vai ollut jonkun tukijoukoissa?

   Söpö pikku-Laura nuissa alkupään kuvissa :---D Tui tui. Huomattavasti parempaan suuntaan mennyt, niin hiuksissa kuin vaatteissakin :D

   Delete
  2. Minustakin mulle sopii paremmin vaaleat ku tummat hiukset. En oo hakenu idolsiin vaan olin kaverin tukena siellä. Oikeasti siis menin Paasosta katteleen ja ottaan yhteiskuvia sen kans! ;D

   Tukijoukoissa oltiin, oikein arvasit! Kiitos! Mutta nimi meni kyllä vähän väärin haha! Parempaan suuntaan on menty ainaki hiusten suhteen :D

   Delete
  3. Joo, sori minun sekoilut :'D Noorahan minun piti kirjottaa, mutta joku ajatuskatkos tullu, ehkä nuista sinun nuoruuskuvista tuli mieleen joku Laura-niminen henkilö... Hmm. Noloa :D Mutta oli puhdas moka!

   Delete
  4. Hahah ei se mitään, naureskelin vaan täällä, että mainitsin oman nimeni 8 kertaa ja joku sai sen silti kirjotettua väärin :D Hauska moka!

   Delete
 3. haha ehdottomasti oot kyllä vain parempaan suuntaan tyylissäsi tullut! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö tähtipaita ja raitahousut innosta?? ;D Hyvä homma vaan, että on muuttunu parempaan suuntaan hahah!

   Delete
 4. oi tää oli kiva! ja tosiaa blondi on paljo parempi entä ku tumma;)

  mut nii oli mulla kysymyskii, missä olit sillo enkussa au pairina?
  ja minne päin englantia suosittelisit tulevan au pairin suuntaavan? Lontooseen vai jonnekki muualle? ja perusteluitaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että tykkäsit! :) Ja samaa mieltä oon hiusten väristä!

   Olin Lontoossa au pairina ja oon käyny ainoastaan Bournemouthissa ja Essexissä sen lisäksi, niin en hirveästi osaa sanoa muista paikoista mitään. Bournemouth on kivan näkönen rantakaupunki ja uskoisin, että muutkin rannikolla olevat kaupungit on yhtä kivoja. Mitä etelämmäs menee, sitä "parempaa" on, näin ainakin poikaystävä on mulle kertonu :)

   Ite en oo mikään Lontoon suurin fani sen jättimäisen kokonsa ja miljoonien ihmisten vuoksi, mutta voisin silti suositella sitä kaikkien niiden tuhansien mahdollisuuksien takia. Tai sitten tosiaan nuita pienempiä ja rennompia rannikon kaupunkeja :)

   Delete