Friday, 30 March 2012

WRONG WAY GO BACK

Vitsit on kyllä ollu laiska viikko, sekä blogin puolella että muutenkin.. Maanantai tais olla ainut päivä milloin tuli oikeasti liikuttua johonkin, käveltiin nimittäin Tiian kans meiltä keskustaan ja takaisin eli yhteensä 20km :) Otin järkkärin pitkästä aikaa mukaan ja kuvailin vähän kaikkea matkan varrelle sattuvaa.

Tässä vähän perus maisemia Perthistä:Pelikaani oikealla..

Bambuja..
Tiia

Omakuva
Tiistaina käytiin sitten vähän makoilemassa ja ottamassa aurinkoa tuossa meiän lähellä olevan joen rannassa. Päivän kohokohta oli se kun nähtiin kaks villidelfiiniä uimassa siinä ihan meiän lähellä!! Olin aivan tosi innoissani ja yritin kovasti kuvata videota, mutta eihän siitä julkaisukelpoista tullu :D

Keskiviikko ja torstai ilta meni töissä, jee en hinkannu laseja vaan palvelin asiakkaita ja keräsin astioita pois! Ja tänään vaan laiskottelua... Taidan olla liian vanha baareiluun kun ei oo pitkään aikaan ollu kunnollista baarifiilistä.. Eipä se haittaa kyllä mitään :D Nyt nukkumaan!


Hyvää viikonloppua kaikille!!Noora

2 comments:

  1. Ihanan näköstä! :)

    Kuinka lämmin siellä nyt on? Näyttää ainakin kuumalta! Itellä ois kyllä hikistä hommaa toi 20km kävely noin lämpimässä(?), vaikka muuten fyysisesti kunnon puolesta ei raskasta oliskaan. :D

    ReplyDelete
  2. Täällä on syksy alkanu ja kovaa vauhtia mennään jo talvea kohti eli sääkään ei oo enää niin kuuma mitä oli tuossa pari kolme viikkoa sitten. Noin 25 on joka päivä tällä hetkellä :) Ei ollu yhtään liian kuuma kävellä, just sopiva!

    ReplyDelete