Monday, 5 March 2012

Future Music Festival

Toiminnan täyteinen viikonloppu takana. Perjantai ja lauantai illat meni töissä ja koko sunnuntai festareilla.

Perjantaina koin elämäni ensimmäisen "Etkö tiedä ketä me olemme?! Poliisista päivää." -hetken töissä kun siellä tuli siviilipoliiseja käymään tarkastuksella. Se hetki oli ihan niinkö elokuvissa, jotaki höpöttelin siinä sen miehen kans ja kohta se vetää povitaskusta poliisimerkin :D Vähän meinasin jäätyä, mutta sitten aloinki selittään jotain "Oh that's so cool!!". Hahah!

Lauantaina sain uuden kivan työkaverin, joka on käyny Suomessa ja osas sanoa tietenki ne kaikki tärkeimmät sanat ja lauseet mitkä kaikille ulkomaalaisille opetetaan.. Näin myös aika pahan kolarin kun olin ovityttönä!! Kaikkea sitä näkee/tapahtuu työillan aikana..

Sunnuntaina sain pitkästä aikaa taas nauttia aussifestareista! Viime vuonna tuli käytyä varmaan kuudella eri festareilla ja nyt oli tän vuoden ekat ja todennäköisesti viimiset missä käyn. Esiintyjät on tänä vuonna ollu niiiin paljon huonompia, että ei voi muuta sanoa kuin että harmittaa!

Käytiin kattomassa Professor Greeniä, Gym Class Heroesia, Tinie Tempahia, Skrillexiä ja Swedish House Mafiaa. Kaikki oli hyviä. Travie McCoyn (GCH) ja Tinie Tempahin näinki viime vuonna jo ekan kerran..


Gym Class Heroes

Jasu tais kuvailla tuota vasemmalla takana näkyvää sixpackia eikä minua ;)

 Skrillex
 Swedish House Mafia

Semmonen viikonloppu tällä kertaa.Noora

No comments:

Post a Comment