Thursday, 23 September 2010

Vain 5 yötä Suomessa jäljellä

Toissapäivänä vasta tuli sellainen olo, että oon oikeasti lähdössä toiselle puolelle maapalloa ja siinä samalla tuli jännityskin! Siitä päivästä lähtien kun sain kuulla, että pääsen sinne Ausseihin, ei ole uni meinannut tulla kovinkaan hyvin. Viime yönäkin heräsin joskus aamuyöstä ja valvoin yli puoli tuntia miettien mitä kaikkea on vielä tekemättä. Miksei näitä asioita voi käydä läpi hereillä ollessaan?! :D

Onneksi mulla on kuitenkin lähes kaikki asiat jo hoidettuna niin ei tarvitse stressata/jännittää (eipä!). Nyt pitäis vaan löytää aikaa läksiäisten järjestelyyn ja kavereiden näkemiseen ja tottakai vielä pakkaamiseen! Viime päivinä oonkin nähny muutamia kavereita joita en ehkä tule näkemään enää ennen lähtöä. On käyty kahvilla, syömässä, leikkimässä kotista, juoruilemassa jne..

Vimppa Wingston-ateria Unelmien Poikamies H:n kanssa ennen lähtöä
 
  Kotileikkejä..

Uus venytyskoru

Kahvittelua/paitojen suunnittelua

Toteutusta


Lopputuloksen näkee sitten lauantaina. Huomena pitäis hakea saunatilan avaimet, käydä kaupassa, leipoa, tehdä lauantain vaatteet valmiiksi, mennä yöksi töihin ja kaikkea muuta mukavaa (magnushommia vai mitä ne olikaan..). Luvassa on muutama kiireinen päivä kivojen kavereiden keskellä ja sitten karkuun tätä Suomen elämää. Pakko myöntää, että tyttöjä, ja poikiakin, saattaa kyllä vähäsen tulla ikävä, mutta ens kesänä nähdään taas! Ja on meillä vielä lauantai aikaa juhlia yhdessä! :)


 
 
Noora

No comments:

Post a Comment