Thursday, 2 September 2010

Half party, half workout

Huh mikä väsymys ollu koko päivän! Viime yö meni töissä ja siinä samalla kuunnellessa Uniikin keikkaa, jonka seurauksena "Pojat on poikii" -biisi on soinut päässä viimisen vuorokauden ajan.

Päivällä käytiin serkun kans mummon luona syömässä ja saunomassa, sen jälkeen kirpparilla ja kaupungilla ja muutama juttu tulikin ostettua. Miksi on aina niin, että kun ei ole rahaa eikä etsi mitään niin löytyy kaikkea ostettavaa ja silloin kun on rahaa ja pitäis löytää jotain tiettyä niin mistään ei meinaa löytää mitään kivaa!? Tänään löyty kaikkia ihania juttuja, joita en edes uskaltanut sovittaa/katsoa tarkemmin, ettei vaan tule ostettua niitä!

Tähän päivään on kuulunu myös aivastelua ja niiskutusta. Vihdoin se flunssa iski minuunki kunnolla. En oo voinu edes autoa ajaa ilman aivastelua ja kokoajan saa pelätä, että milloin ajan ojaan! 5min matkalla aivastin ehkä 10 sekunnin välein, mutta onneksi serkku ajo..

Ostoksia:

R-collectionin talvitakki kirpparilta, 20€

Syväpuhdistava shampoo HairStoresta, (alennuskupongilla) 5€

Leggingsit tekonahkapaloilla Lindexiltä, 19,90€

Vanha kamera sisustukseen kirpparilta, 13€

Nyt nukkumaan ja paranteleen tätä flunssaa pois, että hyvällä tuurilla pääsis huomena illalla Tivoliin rempan jälkeisiin avajaisiin! Hyvää yötä kaikille!


Noora

No comments:

Post a Comment