Thursday, 2 January 2014

What does the heart say?


Mie viimeksi neljä päivää sitten lisäsin tänne kuvan. Se oli muuten hyvä, mutta siinä olis pitäny olla yks pieni muutos verrattuna viime vuoteen. It should have been "Two years together" instead of "one year".

Kuvaan tuli kommentti siitä, että meillä on pakko olla suuria tunteita pelissä mukana, kun palattiin noin 10 kuukauden erossa olon jälkeen yhteen. Kommentoija on ihan oikeassa.

Mie en oo edelleenkään löytäny ketään, kenen kans tuntisin samoin kuin Namin kans. Se on ainoa ihminen, jonka kans voisin kuvitella meneväni naimisiin ja hankkivani lapsia ja perheen. Minusta tulis ehkä maailman onnellisin tyttö, jos mie joku päivä olisin Mrs N ja me voitais olla koko loppuelämä yhessä :)

Ennen mulla ei edes käyny mielessäkään mikään perheen perustaminen tai naimisiin meno... Todennäköisesti sen takia, ku oon tavannu vaan vääriä miehiä ja suurin osa niistä on ollu aikamoisia täysluusereita (nätisti sanottuna siis, koska kukaan ei halua kuulla ku sanon todelliset adjektiivit hehe). Meinas minun ja Namin yhteenpalaaminenki unohtua yhen täysluuserin takia, mutta onneksi järki palas takasin tähän päähän ennen kuin oli liian myöhäistä. Hyi.

Enhän mie nuita asioita vielä halua, mutta tulevaisuudessa todellakin! Mie tiiän kyllä, että Nam on tosi hyvä isä ja se olis erittäin hyvä isäehdokas minunki tuleville lapsille. Ja meiän hääpäivä....... Ja yhteiset lomat..... Jne jne jne... Mutta joo ei läheskään vielä! Pitää keskittyä tähän tän hetkiseen elämään nyt, eikä suunnitella vaan tulevaisuutta!

Taas mie täällä avaudun, mutta eikö tää blogi nyt oo vähän sitä avautumistaki varten ;D Kaverit ei varmaan jaksa kuunnella kuinka paljon mulla on ikävä Namia, niin tungen nää jutut tänne sitten haha!


 Kuvituksena toimii kesän 2012 kuvat, kun hirveästi ei ole uusia tullu otettua VIELÄ...


AINIIN HEI! AIVAN IHANAA MYÖHÄISTÄ JOULUA JA UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE!



Noora

2 comments: