Tuesday, 9 July 2013

I'm exhausted


Huhhuh jänniä juttuja alkaa tapahtuun ja ihan liianki pian! Nimittäin edessä on muutto tuonne "isolle kirkolle" eli Helsinkiin kuukauden päästä! Miten tää homma voi olla oikeasti niin paljon pelottavampaa kuin muutto Ausseihin tai Englantiin tai vaikkapa yksin matkustaminen Aasiassa?? Ei voi ymmärtää syytä, mutta pelottaa vaan ihan vietävästi haha!

Mie en tosiaan saanu koulupaikkaa mistään ammattikorkeakoulusta, niin lähen sitten opiskeleen liiketaloutta Suomen liikemiesten kauppaopistoon Helsinkiin. Ei nyt oo ihan se ykkösvaihtoehto, mutta parempaan en tänä vuonna pystyny :) I will try again for sure!

Tällä hetkellä on ihan hirveän ristiriitaiset fiilikset, kuten oikeastaan aina ennen johonkin muuttoa. Vois kuvitella, että oon jo tottunu sanomaan heipat kaikille, mutta ei. Kyllä se edelleen tulee sattumaan kun joutuu jättään kaikki kaverit, perheen, sukulaiset ja uudet mahtavat tuttavuudet tänne. Tiiän, että Helsingissä tuun tapaamaan ihan älyttömästi uusia ihmisiä ja siellä onneksi odottaa monta hyvää kaveria, mutta silti on tunteet sekaisin.

Nyt ei sitten auta muu ku alkaa bongaileen jotain hyvää kämppää jostain päin Helsinkiä. Jos täällä sattuu olemaan Helsinkiläisiä niin kertokaa ihmeessä jos tiedätte vapaista kämpistä haha!!
Everything happens for a reason ja silleen, niin eiköhän kaikki pääty lopulta aivan hyvin :)Noora

6 comments:

 1. Kaunis kuva! Rakastan sun silmiä. Ja pisamia. Pidä kivaa Helsingissä, uskalla kokeilla uusia asioita ja muista hymyillä elämälle! Sun blogi on rakkaus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon sulle! :) Ihanan piristävä kommentti! Mie yritän nauttia Helsingistä täysillä :)

   Delete
 2. Tervetuloa Helsinkiin! Entisenä Rovaniemeläisenä voin sanoa ettet tuu katumaan :) Onnea asunnon etsimiseen. Täällä on melkein mahdotonta löytää edullista ja hyvää asuntoa :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe kiitos! Varmasti tulee kivaa, mutta tää lähteminen vaan on aina se vaikea osuus :) Oon kuullu kans, että siellä on kallista ja vaikea löytää asuntoa, saa nähä miten mulle käy!

   Delete
 3. Hei! Mie suosittelen liittymään Pohjois-pohjalaiseen osakuntaan,jonka kautta voisi saada tosi edullisen yksiön,vielä hyvällä tuurilla ihan slk:n läheltä vallilasta. En ole nyt ihan satavarma,pitääkö olla yliopistolainen,mutta kannattaa ainakin selvittää asia! T. Samassa jamassa aikanaan ollu ex-torniolainen :) ilmoitus lehteen on tuttujen kokemusten perusteella kantanut hedelmää myös aika monesti!

  ReplyDelete
 4. Heiii! Mahtavaa, että sie muutat Helsinkiin! Viimeksi sinua nähny varmaan joskus lukion aikoihin, mutta oli pakko kirjottaa kommentti :D Tullaan varmasti törmäileen siellä SLK:n ruokalassa, koska Haaga-Helialaiset käy siellä samassa :) Valitettavasti tossa kämppäjutussa en osaa yhtään auttaa :s

  ReplyDelete