Wednesday, 19 June 2013

Today's reason to laugh


Kaverit on monesti kyselly multa, että saanko ikinä mitään negatiivisia kommentteja tänne blogiin. Vastaus on ollu aina sama. En muista saaneeni yhtäkään haukkumiskommenttia tai muuta ei niin positiivista. Varmasti ihmisillä on myös huonoa sanottavaa, mutta kukaan ei ole nähny tarpeelliseksi kirjottaa sitä tänne :)

Tänään sitten paras kamu aloitti varovasti kyseleen, että oonko muuten googlettanu itteäni. Hetken päästä se sanoki jo, että löysi viime viikolla suomi24:sta keskustelun minusta. Pakkohan se oli mennä tsekkaamaan ja ei voi muuta sanoa ku, että sain kyllä päivän naurut sieltä :D Ihana, että joku on vaivautunu meneen nettiin kirjottaan jotain juoruja minusta hahah!

Jo jollain kiinnostaa niin täältä pääsee lukemaan :D
Ps. Leikkasin muuten semmosen vähän pidemmän polkkatukan ja värjäsin juurta vaaleammaksi, tykkään!Noora

10 comments:

 1. Voi ei olin nolo ja kommentoin sinne myös nimimerkillä noorafani. :'D Nolominä en yleensä ikinä perusta tuollasista mutta nyt en oikein pitänyt tuosta mitä ne kirjoitti. Oon lukenu puolisen vuotta siun blogia ja oon kyllä ihan erilaisen kuvan sinusta saanu kuin nuo. En tiiä kenen blogia ovat he lukeneet :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha ei tuommosista kannata välittää! Ite kuitenki tiiän mikä on totta ja mikä ei niin ei hirveästi tunnu missään tuommoset kommentit :D Onhan se ihan hauska kuulla kuinka oon ylimielinen idiootti ja kehun itteäni hirveästi sun muuta :D Niin ja parasta vielä, että oon ihan hullu miestennielijä!!!

   Delete
 2. En oikein ymmärrä, eikö nami ollu kuitenkin eronnut lapsensa äitistä kun olitte yhdessä??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä oli :) Antaa nuiden asioista tietämättömien kirjotella mitä haluaa :)

   Delete
 3. Kehuja saa kaikki, mut kateus on ansaittava ;) oo vaa ylpee itestäs :)

  ReplyDelete
 4. Ei jestas mitä juttuja :D Pitääpä googlata itteäki ettei tuu yllätyksiä... Mullekaan ei oo vielä toistaiseksi tullu yhtään haukkumiskommenttia blogiin, oon pitkään ihmetelly miten voin olla niin onnekas mutta toivottavasti jatkuu näin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä :D Kyllä niitä huonojen kommenttien jättäjiä löytyy näköjään joka kulman takaa! Tuo suomi24 homma oli kirjotettu jo marraskuussa ja tänään vasta kuulin. Olihan se vähän yllättävää, mutta hauskaahan tuo vaan oli :D

   Delete