Monday, 10 June 2013

Long time no see!


Hellou! Jaa se on taas menny kuukaus ihan hirveää vauhtia ohi. Yhden käden sormin voi laskea ne määrät kun oon mm. koneen aukassu. On ollu niin paljon muuta hommaa.

Kuukauteen on kyllä mahtunu vaikka ja mitä kaikkea! Huhhuh! Oon tavannu huippuja uusia ihmisiä, stressannu, nauttinu aivan älyttömän mahtavista ilmoista, heittäny talviturkin, käyny pääsykokeissa, juhlinu, nauranu, itkeny..... Jostain syystä tosiaan stressasin niitä pääsykokeita, mutta nyt onneksi helpottaa kun ne on jo ohi. Muutenkin oon kyllä ollu jotenki tosi kiireinen, eikä oo ehtiny rentoutuun tai pysähtyyn paikoilleen ollenkaan.

Pääsykokeet meni muuten ihan päin pyllyä, niin saapa nähä tuleeko minusta opiskelijaa tänäkään vuonna. En jaksa stressata, kyllä tää elämä minut johonki kuljettaa kuitenki! Sitä, missä tää tyttö on syksyllä, ei voi kukaan tietää :) Jos saisin päättää niin tottakai jossain hirveän kaukana ja lämpimässä! Mutta ei semmosia..
Hyvää yötä kaikille!Noora

4 comments:

 1. Mie hain kans liiketaloutta lukeen (oletan et hait sinne myös, kun samannäköiset materiaalit näky olevan sulla kuvassa yhdessä postauksessa) ja alko ihan ärsyttään kun meni niin huonosti... Et ehkä muillaki ei menny niin hyvin ja meitä onnistaa ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä muilla meni vielä surkeammin niin päästään sisään! :D Mihin kaupunkiin hait?

   Delete
  2. Turkuun :) Sinne ei edes ole helppo päästä...

   Delete
  3. Joo sama homma Jyväskylän kans... Ärsyttävää!

   Delete