Thursday, 20 June 2013

Pelimies


Tän biisin kuulin ekaa kertaa Helsingissä Jukka Pojan ilmaiskeikailla ja tykkäsin heti! Nyt vihdoin ilmesty videoki youtubeen.

Noora

4 comments:

 1. Hei,ei liity tähän postaukseen mitenkään, mut mulla olis pari aupair kysymystä :)
  Kun menit Ausseihin, niin mitä kaikkia rokotuksia hankit sinne menoa varten?
  Hankitko siellä jonkun eri liittymän puhelimeen ja eri pankkitilin, vai miten asiat hoituivat?
  Ostitko mennessä pelkän menolipun vai meno-paluu lentolipun?
  Oliko kansainvälisen ajokortin hankinnassa vaikeuksia (jos hankit sen)?

  Jos viittisit vastata näihin, niin olisin tosi kiitollinen. :)) (harvoin löytää bloggaajia, jotka on ollut Ausseissa aupairina, niin olis kiva kuulla miten hoidit nämä asiat :) )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa :)

   En hankkinu mitään rokotuksia, mulla oli vaan ne perusrokotteet mitkä saadaan joskus peruskoulussa(?). Joo mulla oli aussi liittymä ja pankkitili myös :) Ostin aluksi menopaluu lennon, mutta Ausseihin paluun jälkeen kaikki lennot oli vaan pelkkiä menoja. En hankkinu kansainvälistä ajokorttia, mutta yks kaveri sai sen kyllä minusta aika helposti.

   Kysele ihmeessä lisää jos on tarvetta! :)

   Delete
  2. Hankitko siis liittymän ja pankkitilin Ausseihin mentyäsi? Ja ajelitko siis normaalilla ajokortilla siellä ollessasi? Luin muutamalta sivulta että poliisi voi joissain tilanteissa kysyä kv-ajokorttia, tuliko sulla koskaan vastaan tämmöistä tilannetta?

   Ja kiitoksia :)

   Delete
  3. Joo hankin molemmat siellä paikanpäällä :) Ei mulla ollu muuta ku Suomen ajokortti ja ei tullu mitään ongelmia kertaakaan. En sitten tietenkään osaa sanoa, että mitä tapahtuu jos poliisi pysäyttää tai muuta. Kaveri hankki kyllä sen kansainvälisen kortin, eikä ollu vaikea homma :)

   Delete