Tuesday, 11 June 2013

One taste and you're hooked


Oon pitkään jo miettiny, että vitsi olis huippua olla laulaja. Ei, ei todellakaan sen julkisuuden takia vaan siksi, että siinä vois toteuttaa itseään ja kertoa ajatuksistaan biisien muodossa. Huonon päivän sattuessa ei muuta kuin kynä käteen ja kirjottaan tunteitaan paperille ja sitten työstään tekstiä musiikiksi. Sillä tavalla niistä huonoista hetkistä kai pääsis eroon ja sais jaettua ajatuksiaan muillekin.

Onhan mulle joku joskus tässä vasta sanonu, että voisinhan mie alkaa vaan kirjotteleen biisejä tai muuta, mutta ei se olis sama juttu. Mitä järkeä kirjottaa omista tuntemuksistaan ja jutuista ja antaa sen tekstin sitten jonkun muun esitettäväksi? Tai siis tarkotan sitä, että jos mie kirjottelisin biisejä niin niistä tulis varmaankin aika henkilökohtaisia, eikä ne olis muille ehkä niin tärkeitä :) En osaa oikein selittää.

Mikä muu olis hyvä keino saada purettua tunteitaan/ajatuksiaan johonkin? Ehkä mulle kävis vaikka joku valokuvaus, mutta ei sekään aja asiaa samalla tavalla kuin se, että sais laulettua kaikista niistä omista jutuistaan.. Hmm.. Vielä en oo keksiny tähän vastausta.

Mulla oli tänään aikasemmin vähän mieli maassa, mutta piristyin sitten kyllä tunnin saunomisen ja hyvien biisien avulla :) Nyt hetki vielä musiikista nauttimista ja sitten nukkumaan. Tämmösiä mulla on tässä viime aikoina soinu ja osasta on tullu jo ihan lemppareita!









Ja ehdottomasti tän hetken kovin tanssittaja!!!



Hyvää yötä!



Noora

4 comments:

 1. Tässähän sinä toteutat itseäsi, kirjoittamalla. :) Anna palaa vaan, ja jos tuntuu, että ei riitä... Kokeile kirjoittaa lyriikoita joista voikin muodostua runoja. Tai paukauta novelli tms. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo oot kyllä ihan oikeassa :) Tänne ei vaan viitti ihan hirveän henkilökohtaisia juttuja kirjottaa.

   Delete
 2. "Mikä muu olis hyvä keino saada purettua tunteitaan/ajatuksiaan johonkin?" Nyrkkeilysäkin hakkaaminen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Urheilu on kyllä hyvä keino, mutta nyt hain jotain vähän luovempaa :D

   Delete