Tuesday, 4 September 2012

Ja taas mennään..

Tällä hetkellä istun Helsingin lentokentällä oottelemassa Lontoon lentoa, jonka pitäis lähteä 35 minuutin kuluttua! Vähän meinaa jo jännittää kun aivan pian alkaa taas uus vaihe minun elämässä!

Toivottavasti kohta pääsee koneeseen ja lähtemään kohti sumujen saaria! Mie päivittelen seuraavan kerran sitten sieltä päästä. Pitäkää peukut pystyssä, että kone pysyy ilmassa! On nimittäin niin paljon Suomiherkkuja mukana, ettei olis ihme vaikka vähän tipahteliski kone!


Ps. Just sanottiin että 5min päästä pääsee koneeseen!


Noora

2 comments:

  1. hei silloin kun olit australiassa ja hankit toisen vuoden viisumisi. laskitko siihen 88päivään mukaan päivät joina et oikeasti töissä ollut(vapaapv viikossa) ja haastateltiinko sinua/tarkistettiinko ne paperit? tai tiedätkö ketään kenet olisi tarkistettu kunnolla pankkitilejä yms myöten? kuinka kauan sinulla meni kun sait tietää että sait toisen vuoden viisumin?

    ReplyDelete
  2. Heii :) Päivät laskettiin aloituspäivästä lopetuspäivään eli kyllä laskin myös vapaapäivät. Ei haastateltu eikä myöskään tarkastettu mitään. Enkä vissiin tiiä ketään keltä olis tarkastettu mitään :) Muistaakseni sain tiedon toisesta viisumista noin 4 päivää hakemuksen lähettämisen jälkeen ja ehin siinä ajassa panikoida aika monta kertaa :D

    Ootko tällä hetkellä/menossa Ausseihin? Tai joko oot kenties tekemässä töitä toisen vuoden viisumin eteen?

    ReplyDelete