Sunday, 16 September 2012

That's what I'm doing

Kaikki tekeminen vaatii näköjään suklaata nykyään. Pitää lopettaa ennen kuin alan muistuttaan jumppapalloa! Mulla on suklaiden lisäksi notepad, josta luen kirjoittamiani työhaastatteluihin liittyviä vinkkejä ja asioita, jotka pitää muistaa. Tällä viikolla tuli vähän mutkia matkaan, toisin sanoen korjausmiehiä sun muita, enkä siis päässy käymään työnvälitys paikoissa kuten oli tarkoitus. Toisaalta ihan hyvä, kun en vieläkään tunne olevani valmis kohtaamaan minun tuurilla jollain hyvin oudolla enkkuaksentilla varustettua pelottavaa tätiä/setää, joka yrittää tentata minua parhaansa mukaan!

CV on siis täysin valmis, mutta mieli ei niinkään. Siksi yritän kirjottaa kaikkea ylös ja harjoitella vastauksia kysymyksiin, mitä multa todennäköisesti tullaan kysymään. Intoa kyllä löytyy, ja tää tilanne pitää vaan ajatella seuraavana suurena haasteena! Onneksi Nam on enemmän kuin halukas auttamaan ja herran päästä löytyy enemmän järkeä kuin osasin odottaakaan :D Jos mulla käy tosi hyvä tuuri niin voin olla töissä jo vaikka ens viikolla, mutta pahimmassa tapauksessa etin töitä vielä joulukuussakin! Pitää muistaa olla oma itsensä ja tehdä parhaansa, jos se ei riitä niin that's it ja ettimään seuraavia haasteita!

Kertokaa ihmeessä jos on jotain hyviä vinkkejä mielessä, kaikki neuvot otetaan vastaan!!

Ps. Jos satutte kattomaan notepadissa olevaa tekstiä, huomaatte minun ala-aste ikäisen pojan käsialan, josta kuulin ennen suht usein ;D

Pps. Meinaan kokoajan alkaa kirjottamaan englanniksi. Jotku tietyt asiat varsinki olis paljon helpompaa/viisaamman kuuloista kirjottaa englanniksi!


Noora

No comments:

Post a Comment