Thursday, 30 August 2012

Viikonloppu lakumyyjänä ja hiusmuutoksia!

Ikinä en oo miettiny, että mie tulisin joku päivä olemaan myyjänä metrilakukojussa, mutta nyt on sekin sitten koettu. Oli kyllä yllättävän mukavaa puuhaa ja päivät meni hurjaa vauhtia kun oli niin kivoja asiakkaita ja työkaverit vieressä, joiden kans pysty höpötteleen kaikkea :) Yks asiakas jopa sano mulle, että luuli minun olleen siinä työssä jo pitkään kun meni kuulemma niin hyvin. Hahhah ei kiitos lakumyyjän hommasta uraa kuitenkaan!! Muutama karkki ja laku tuli maisteltua siinä samalla niin tais kyllä metrilakukiintiö täyttyä aika hyvin..


Kuten kuvista näkyy viikonloppuna oli vielä blondit hiukset, mutta eilisen kampaajakäynnin jälkeen nää ei hirveän blondeilta enää näytä! Toive oli vähän tummempi juuresta ja muuten vaaleat. Juuri ei ole se ainoa tummempi tällä hetkellä... Pakko myöntää, että en tykkää oikeastaan yhtään ja Namiltaki tuli sarkastinen kommentti "Nice hair...". No mutta eiköhän tämä tästä vaalene ajan kanssa ja jos ei niin sitten vaan laitan lisää vaaleaa väriä tumman päälle!

Nukkumaan...


Noora

8 comments:

 1. Kävitkö Sannalla vai Kirsillä? Tutun näköinen kampaamo.. ;D Harmi ettet tykännyt, itse ollut jo vuosikausia Sannan tyytyväinen asiakas.. :)

  ReplyDelete
 2. Sannalla kävin ja oon käyny jo monta vuotta! :) Tyytyväinen oon kans, mutta nyt vain tuli vähän liian tumma omaan makuun!

  ReplyDelete
 3. Toihan on just tosi kiva!!! arvaa ootanko lontoota aika innolla jo!!:p

  t. jyväskylän aupairkamu :)

  ReplyDelete
 4. Mun mielestä noi on tosi hienot :)
  Hei voisitko muuten harkita ton robottivarmistuksen poisottamista niin kommentointi olisi mukavempaa :D

  ReplyDelete
 5. Kiitos! :) Nää on jo nyt paljon vaaleammat ja tasasemman väriset kuin pari viikkoa sitten! Hmm mitä tarkotat tuolla robottivarmistuksella? :D Sen tiiän että oon asettanu ettei kommentit näy täällä ennen ku hyväksyn ne, mutta mikä tuo robottihomma on?

  ReplyDelete
 6. Tarkotit varmaan tuota sanavahvistusta? Nyt on homma hoidettu! Selasin vähän nuita asetuksia ja sieltähän se löyty. Kiitos että mainitsit tuosta, en nimittäin tienny, että mulla on semmonen täällä käytössä :D Vihaan itekkin sitä.....

  ReplyDelete
 7. Haaha no kiva :D
  Joo tarkotin juurikin sitä sanavahvistusta...tuota aiempaakin kommenttia kun yritin hyväksyttää niin neljännellä kerralla vasta sain ne saakelin kirjaimet oikein :D

  ReplyDelete
 8. Aww voi eii!! :D Toivottavasti nyt on vähän helpompaa!

  ReplyDelete