Tuesday, 3 July 2012

Pipokauden avaus

Tänään ollu toinen kokonainen päivä Suomessa! Tähän mennessä oon ehtiny jo syömään ruisleipää, Suomikarkkeja ja mummon ihanaa ruokaa ja juomaan VALION maitoa ja puhdasta hanavettä! Luksusta!! Oon myös ehtiny ihmetellä kuinka valoisaa täällä on vielä keskellä yötä ja kuinka viileä ilma voi olla näin keskikesällä!? Ihana olla puhtaassa maassa, mutta lämpötilojen puolesta voisin olla takaisin Aasiassa!

Tän päivän aktiviteettina oli Suomen Tivoli! Kyllä sen huomaa Tivolissaki, että oon kovaa vauhtia tulossa vanhaksi... Käytiin uudessa laitteessa nimeltä Mega Flip ja mullahan tuli sen jälkeen semmonen olo, että olis ollu edellisenä yönä vähän juhlimassa.. Pientä krapulaahan se siis muistutti, mutta helpottu kun sai nautittua vähän hattaraa ja metrilakuja! Maailmanpyörä, tai no maailmanympyrä niinkö sanoin aikasemmin, osoittautu jälleen kerran paljon rentouttavammaksi.

Aasiassa mietin vielä, että eihän se rusketus hirveästi tarttunu minuun ja jos tarttu niin viimisetki ruskeat värit lähti ihon kuoriutuessa Bangkokissa... Pakko myöntää, että kyllä vielä jotain väriä taitaa olla jäljellä, nimittäin pikkuveli näyttää ihan joltain hohtavalta Twilightin henkilöltä kun vertaa meidän ihon väriä :D Otettiin siis muutama yhteiskuva tänään näyttämään värieroa...Pientä pelleilyä ja kauniit feikkihymyt molemmilla...By the way en osaa yhtään pukeutua näille ilmoille! Tottunu siihen, että voi vetää pikkumekon tai shortsit jalkaan ja silti hiki valuu.. Ei mulla edes ole mitään viileämpien ilmojen vaatteita!!!

Jet lag on myös aika hyvin päällä tällä hetkellä. Vaikka yöt tulee nukuttua hyvin niin silti väsyttää ihan kamalasti koko ajan! Onneksi tää ehtii tasaantua just ennen Namin tuloa!Noora

2 comments: