Wednesday, 9 May 2012

Sydney: CBD, Coogee and Bondi Beach

Koko meiän Sydneyn reissun ajaksi oli luvattu sadetta tai ainaki vähintään pilvistä ja viileää. Mikäs muukaan meitä sitten paikan päällä odottikaan kuin harmaus ja ihan järkyttävä veden määrä! Eka päivä meni kentältä yöpaikalle menemiseen (Coogee biitsille, joka sijaitsee ei niin hirveän kaukana Bondi biitsistä etelään päin) ja kaupassa käymiseen ja illalla vielä lähettiin sateesta huolimatta vähän kierteleen keskustaan.


Näkymä kämpän ikkunastaSeuraavan päivän sää näyttiki jo paljon paremmalta ja ensimmäinen pysäkki oli Bondi Beach. Se oli muuten itseasiassa kivempi paikka mitä odotin ja voin vaan kuvitella kuinka paljon ihanampi se on kesä aikaan!! Hengailtiin siellä vähän aikaa ja otettiin paljon kuvia toisistamme, surffareista ja maisemista.Bondi Rescue!
Ihastuin jostain syystä tähän kuvaan, ihana!Näyttääkö maisemat samalta kuin Bondi Rescuessa? Entä onko lukijoissa ketään kuka on käyny tuolla? Jos on niin mitäs tykkäsitte? :)


Noora

3 comments:

 1. Mulla tuli kyyneleet silmiin. Asuin ite Bondilla muutama vuos sitten ja ikävä takaisin on kova. Jos vaan olis törkeesti rahaa, tai viisuminsaanti helpompaa, niin kyllä mä muuttaisin takas (ainakin Sydneyyn, ellen Bondille) hetimiten!

  ReplyDelete
 2. Kivalta näyttää!

  ReplyDelete
 3. Vooooi! En ihmettele kyllä yhtään! :/ Itellä tulee varmasti niiiin monesti niiiin kova ikävä Ausseja kun Suomeen palaa!

  Kyllä tässä maassa vois vaikka koko loppuelämänsä asua!


  Jep, Bondilla näyttää kivalta ;)

  ReplyDelete