Sunday, 6 May 2012

Melbourne: Beacon Cove, St.Kilda and Chapel Street

Seuraava päivä Melbournessa menikin St.Kildan alueella. Oltiin kuultu ja luettu, että se on ihan käymisen arvonen paikka, joten päätettiin lähteä kattomaan mitä sieltä löytyy. Mentiin ratikalla keskustasta Beacon Covelle, josta käveltiin St.Kildan kautta Chapel Streetille. St.Kildalle asti koko matkan ajan meillä oli ihanat rantamaisemat ja sieltä eteenpäin löytyikin kaikkia ihania vintage liikkeitä sun muita kivoja paikkoja.


Pitkän päivän jälkeen mentiin takas keskustaan syömään ja sen jälkeen vielä leffaan Chrisin kans. Käytiin kattomassa 21 Jump Street, joka oli muuten aivan mahtava!! :D Nauratti vielä pitkään sen jälkeen! Todellakin kannattaa mennä kattomaan!

 Hitsi tulee kyllä palmujaki ikävä kun täältä unelmien maasta ihan kohta lähtee...Noora

2 comments:

  1. No mutta aattele, pääset takas unelmien talvipaikkaan! tänä aamuna kuudes päivä TOUKOKUUTA heräsin ja katsoin alas, josko aurinko paistaa. Eheiii, täällä on yön aikana tullut maa takaisin valkoiseksi noin 10 sentin lumimäärällä. Että näin, ei muuta kuin pulkkamäkeen ja laskettelemaan!!!

    <3 Enska

    ReplyDelete
  2. oijoi 21 jump street! toivottavasti tulee tännekki!! multa löytyy sen 21 jump street -sarjan kaudet 1 ja 2, ihan loistava sarja ja johnny depp komeimmillaan :D kahen kuukauen päästä oot jo kotona ;)

    ReplyDelete