Thursday, 11 August 2011

Can you teach me some finnish?

Enää muutama päivä ja oon ollu kuukauden täällä keskellä ei mitään! Ja mulla ei edes kyllästytä vielä tää paikka :) Saa nähä muuttuuko asia sunnuntain jälkeen kun sekä bff että hostellin komein lähtee pois.. Toivottavasti tulee uusia tilalle ja äkkiä!

Töitäki on tullu tehtyä jo kaks viikkoa! Tällä viikolla ollu joka päivä noin +34 varjossa ja keskellä peltoa auringossa sitten ihan liian paljon enemmän. Yleensä vielä joudutaan pitään pitkähihasta paitaa terävien lehtien takia, mutta joinaki päivinä ollaan oltu topeilla niin on tullu hienot työmiehen paitarajat käsiin. Pitää ottaa kuva joku päivä, on sen verran kamalan näköset.

Enää yks päivä farmilla ja sitten on onneksi taas viikonloppu :) Perjantaina on luvassa taas drinking night eli pubiin porukalla, lauantaina sitten barbeque ja sunnuntaina ehkä kuvaileen ja kiipeileen hostellin muutaman pojan kans. Hyvältä vaikuttaa!

Tosi monet on ollu kiinnostuneita suomen kielestä ja oonki joutunu opettaan muutamia sanoja ja lauseita. Bff työskentelee kahen suomalaisen pojan kans ja ne on kans opettanu sille suomea. Tää minun paras kaveri kirjotti ne sanat ja lauseet mulle ylös mitä on oppinu. Voitte yrittää arvata mitä nää tarkottaa: Moy cowniss! Atatko allwhen perryandtyner? Oy cusypoo oy cusypoo! Kumar today. Semmosta, veikkauksia voi laittaa kommenttiboksiin, haha :D

Yleensä otan kuukauden sisällä paljon kuvia, mutta täällä oon ollu niin laiska käyttään kameraa, että Kununurra kansiossa on vasta 139 kuvaa. Viikonloppuna yritän skarpata ja ottaa kuvia enemmän kuin viimisen kuukauden sisällä! Sain vihdoin siirrettyä kuvat järkkäriltä koneeseen niin nyt voin muutamia niitä laittaa tänne.


Makeanveden krokotiilejä

Hengailua Kelly's Knobilla ("punainen vuori")Yhen postauksen teko kestää noin pari tuntia tän maailman vaikeimman ja hitaimman netin takia niin kello on taas ihan liikaa.. Eli vähän yli 8 :D Nyt nukkumaan!Noora

2 comments:

  1. moi kaunis. Otatko oluen perjantaina. Oi kuusipuu, oi kuusipuu. Kuuma tänään. Jotain sinne päin. Terveisin: serkku H jolla tylsää Helsinki-Vantaan lentokentällä. Enää VAIN 7 h lentoon. Haha!

    ReplyDelete
  2. Kyllä :D Oikein meni. Hauskaa matkaa ja nauttikaahan lomasta minunki puolesta! Mie lähen kohta taas pellolle töihin :D

    ReplyDelete