Sunday, 7 August 2011

Raskaita hommia

Huhhui mikä viikko takana! Farmihommat on paljon haastavempia mitä oletin. Yks päivä esimerkiksi kuokittiin 9,5 tuntia vehnäpeltoa ja voin kertoa, että olin aika kuollu sen jälkeen. Jokainen lihas tärisi ja meinasin nukahtaa jo ennen ilta kuutta. Maanantaista perjantaihin teen töitä aamu kuudesta vähintään kahteen iltapäivällä, jonka jälkeen takaisin hostellille kokkaamaan ja nukkumaan. Jokainen päivä on lähes samanlainen. Mutta... en valita. Oikeastaan tykkään olla täällä ja tehdä fyysisiä hommia. Kahen kuukauden päästä näytänki sitten jo Arnold Schwarzeneggerilta nuorena ;)

Vaikka tykkäänki töistä niin kyllä vapaalla oleminen on kivempaa. Viikonloppuisin tapahtuu aina jotain yllättävää ja hauskaa, vaikka joka perjantai ja lauantai meneeki lähes samalla kaavalla. Kyllä tää hostellielämä on maineensa veroista!

Täällä on tosiaan kaks suomalaista minun lisäksi ja paljon ranskalaisia, saksalaisia, englantilaisia ja irlantilaisia. Italialaisia, japanilaisia ja vaikka mitä muitaki löytyy. Just sopivan kansainvälinen meininki ja kokoajan saa puhua englantia.

Kununurran ympärillä on paljon punasia "vuoria" ja heti tässä hostellin vieressä onki kiva näköalapaikka, jossa käytiin suomipoikien kans eilen. Menomatka oli tuskanen kun pojat päätti valita vähän vaikeamman reitin, mutta kyllä se oli sen arvoista. "Vuoren" huipulta nimittäin näki auringonlaskun hyvin ja muutenkin kivoja maisemia.
Nyt oottelen, että uus best friend forever tuo mulle pizzaa ja sitten kohta onki jo nukkumaanmenoaika. Ihan hullua, että meen nukkumaan nykyään viimeistään 9 aikaan illalla ja herään 4.45am. Oon täysin yöihminen niin ei ole oikein minun juttu nämä ihan liian aikaset aamut.

Ps. Mummo yritän päivitellä blogia useammin, ettei sinun tarvi miettiä oonkohan enää hengissä vai mitä on tapahtunu kun minusta kuuluu niin harvoin!Noora

2 comments:

  1. Ihana kuulla et kaikki on mennyt hyvin siellä! :) Ollaan oltu liian vähän juttusissa! Soitan sulle ens viikolla joku päivä<3 En malta odottaa että tuut takas! T. Jasu

    ReplyDelete
  2. Joo vihdoin ja viimein on alkanu sujumaan kaikki täällä päin :) Mie oon tosi kiireinen työn takia arkipäivisin niin ei kovin ehi koneella olla.. Joo soittele!! Ja soita joskus kolmen jälkeen ja ennen kaheksaa niin ehin jopa jutteleenki! Aika menee nopeaa, älä huoli! :)

    ReplyDelete