Thursday, 28 July 2011

Life in Kununurra

Kohta kaks viikkoa on vierähtäny täällä pohjoisessa, eikä vieläkään ole töitä löytyny. Oon kyllä käyny pyydystämässä myrkyllisiä sammakoita iltaisin ja siitä saa onneksi päiviä toista viisumia varten, mutta pitäis kuitenki jotain kunnon työtä löytää. Voisin ottaa kameran joku ilta mukaan cane toad bustingiin (sammakkohomman nimi) niin näätte teki minkälaista hullua hommaa se on.

Tää hostelli missä asun on aika vanha ja kulunu, mutta silti viihdyn täällä tosi hyvin. Johtuu varmasti siitä, että täällä on niin kivoja ihmisiä. Ja suurin osa on miehiä.. Ei haittaa yhtään :D Aattelin olla täällä pari kuukautta ja jotenki hommata sen uuden viisumin!! Nyt vasta tajuan kuinka paljon oikeasti haluan jäädä tänne vielä toiseksiki vuodeksi!

Nyt ei oikein kirjottaminen suju kun ei oo vähään aikaan kirjottanu blogiin tai edes ollu koneella. Hirveästi ei viitti kuvia latailla kun kestää niin kauan, mutta tässä on muutama kuva Kununurrasta :)
Noora

1 comment:

  1. Kiva, kun kirjottelit, mua niin huvittaa tuo, kun keräät myrkkysammakoita!:D toivotaan, että töitä löytyy, vaikka on kyllä sua jo ikävä ja olis kiva nähdä pitkästä aikaa kunnolla! Pärjäile rakas serkku! <3:serkku H

    ReplyDelete